sucykq isimli üyenin son içerikleri

1. S

Vatandan 45k sistem aldım sizce nasıl ?

yok direkt dümdüz aldım şuanlık bunu 1741296555 Bu bütçelere daha iyi bir sistem önerirseniz düşünebilirim bu arada
  2. S

Vatandan 45k sistem aldım sizce nasıl ?

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rx-9070-b650m-b-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html Bu sistemi aldım sizce bu fiyata daha iyi bir sistem alabilirmiydim ?
  3. S

Nasıl takmalıyım. Boşta kalan kablolar var (GPU)

farketmez tak psudan geliyor zaten
  4. S

Nasıl takmalıyım. Boşta kalan kablolar var (GPU)

3.fotodaki kabloyu takabilirsin ekran kartına soketleri uyuyor zaten
  5. S

Çözüldü✓ F710 alacağım başka öneriniz varmı ?

bende de f310 var zaten 2.kol olarak alıcam f710 u pili nekadar gidiyor hocam
  6. S

Çözüldü✓ F710 alacağım başka öneriniz varmı ?

1150tl civarında vatandan taksitle alacağım onun yerine bağlarken ekstra tuş ataması vs yapmayacağım orjinal bi kol varsa öneri olarak bakabilirim bütçe olarak 1500e kadar yolu var ?
  7. S

bahçe için kamera önerisi ?

sd kart yok ekstra aldım onu 700tlye ama pişman oldum kendi bulut sistemi 35tl imiş aylık :D boşa sd kart aldık sanki
  8. S

https://www.vatanbilgisayar.com/tp-link-tapo-c320ws-dis-mekan-kablosuz-ip-kamera-2k.html şu linkteki ürünü alsam dış mekan için daha mantıklı olurmu su gelmeyecek bi bölge ama ne olur ne olmaz
  9. S

teşekkür ederim bi araştırayım 9 günde bir sıfırlatabilirim değil mi hafızasını bazı kameralarda görüyorum 9saniye kayıt alıyor hareket anında diyorda motoru çalarsalar 9 saniye yetmez bana o açıdan :D
  10. S

binanın kiriş altına koyucam yağmur alamaz sanmıyorum
  11. S

Merhaba bahçede motosikletim var bina girişini görücek şekilde wifi üzerinden uzaktan izleyebileceğim bir kamera arıyorum Xiomi aw300 marka buldum ama 9 saniyelik kayıtlar alıyormuş anormal durumlarda bu tarz bi ürün iş görürmü daha uzun bir kayıt eden cihazmı gerekir motosikleti çalan olursa...
  12. S

teknemden söktüğüm şarj dinamosunun bağlantısına bakarmısınız ?

usta sana özelden yazdım burayı meşgul etmemek için
  13. S

sorun şu teknede multimetre ile ölçtüm artı kutupbaşını söktüm 0 gözüküyordu ve şarj lambası sönmüyor bu dinamodan çıkan beyaz kablo ve soketteki boşlukta 1 kablo daha var bu 2 kablo ne işe yarar tam olarak ve resimdeki yeşil kablo doğru mu bağlanmış bunu öğrenmek istiyorum
  14. S

teknemden söktüm bunu şarj etmediğinden şüphelendim multimetre ile ölçümlerim sonucunda 0 ölçtüm elektrikciye gösterdim kayışta bağlayıp baktı lamba yandı sarj ediyor dedi ama sarj ediyor olsa kontakta şarj lambası motor çalışınca sönmesi gerekmezmi dinamodan + kablosu haricinde 2kablo çıkıyor...
  15. S

Öneri Motosiklet kilidi önerisi

https://www.motomax.com.tr/securage-bodyguard-13x200mm-motosiklet-kesilmez-zincir-alarmli-kilit-14mm bunu 3500tl iken almıştım çok memnunum kullanıyorum hala kaliteli geldi baya
Geri