SuffleF isimli üyenin son içerikleri

1. SuffleF

Telefonu pc ye bağlamak

Telefon internetimi pc ye bağlıycam ama USB kablosu biraz hasarlı yani bazı yerleri açık bantlı falan sıkıntı olurmu pc için
  2. SuffleF

Yardım Yıldırım düşmesi sonucu modem yandı Ethernet kablosu pcye takılıydı

Pazartesi fırtına vardı evin yakınındaki direğe yıldırım düştü pc nin takılı olduğu priz çekikti artı kasa ile monitörün fişide çekikti modemde çekikti ama modem ın DSL kablosu takıktı hava düzeldi falan modemi fişe taktım açılmıyo dedik bu gitti herhalde sonra düşündüm bu nası bozuldu diye DSL...
  3. SuffleF

Erkeklerde idrar damlaması sorunu ve çözümü

Ya diğer insanların fikrini alıyorum nası yapıyolar diye 1692382240 Ne kadar sallarsan salla düşer damla don sona 1692382294 Knk biraz damlasa kokmasından rahatsız olmazmısınız 1692382368 Bende çok uzun bir süre peçete koydum ama artık bıraktım ama damlamssını beklerken çok zaman geçiyo amq...
  4. SuffleF

Erkeklerde idrar damlaması sorunu ve çözümü

Beyler şimdi benim 2 seneden beri penisimde damlama oluyor hani yapıyom biraz beklıyom eskiden direk çekerdim donu ama şimdi damlıyor bütün doktorlara gittim işedikten sonra bi bekliyom şöyle zıplıyom falan hani aksın diye ama hareket ettikçe gelmeye devam ediyo sonra kesiliyo ama çok uzun...
  5. SuffleF

Yardım İnternetim çok yavaş acil yardım lazım

merak etme bi zararı yok varsayılan olarak öyle geliyor elle düzeltebilirsin 0 a çek öyle kalsın en iyisi o
  6. SuffleF

bi zararı yok sadece pc ye gelen internet hızını ayarlıyorsun 0 a çekersen tam güç alırsın bunu yükseltirsen hızın düşer
  7. SuffleF

1689096882 bilgisayardan modem arayüzünü açıp ordan ayar yapmalısınız onun dışında modem de sıkıntı yok modemi bilgisayara ethernet kablosuyla bağlayın
  8. SuffleF

bilgisayarın bant genişliğini 0 a çekin bide bi antivirüs programıyla taram yapın virüs olabilir
  9. SuffleF

Yardım VDSL2 ADSL2 destekli modem arıyorum

vdsl2 vdsl adsl adsl2 destekli modem arıyorum yani 2 side olucak fiber olmuycak bu bütçe olarak 500 o civarlar falan 600 ün üzerine çıkmadan modem önerisi alabirmiyim modemim baya eski internet problemlerinin bir çoğunun bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum
  10. SuffleF

sadece pc demi diğer elektronik eşyalarda nasıl bide hız testi yaparmısın
  11. SuffleF

Yardım modem bakıyorum yardımcı olabilirmisiniz ?

vdsl2 vdsl adsl adsl2 destekli modem arıyorum yani 2 side olucak fiber olmuycak bu bütçe olarak 500 o civarlar falan 600 ün üzerine çıkmadan modem önerisi alabirmiyim modemim baya eski internet problemlerinin bir çoğunun bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum 1689095015...
  12. SuffleF

Yardım hızım 4 mp sabitli ve 1 ay oldu hala düzelmiyor düzeltmiyorlar

resim gönderemiyorum ya 7mp si şimdi 6 ya düştü 1689076750 ya müşteri hizmetlerini aradım sizin hattınız zaten 5mp e kadar destekliyo dedi adsl de iken bende dedimki eskiden 8mp di ondan önce 10mbdi kopma falan olmuyordu dedim sorun yaşarsınız dedi yani ne olduda hattım kötü oldu böyle...
  13. SuffleF

1689075612 Bu rasımı 1689075670 şimdi müşteri hizmetlerini aradım VDSL e geçmek istiyorum dedim geçirdiler 4mp hız şuan 7mb e çıktı
  14. SuffleF

Yardım 2 TB ve Üzeri Harddisk önerisi

bütçe nedir hocam
  15. SuffleF

ya 16 mb paket hızım var bu 4 mp e sabitli eskiden 10 mb e sabitliydi eskiden dediğim kurban bayramı o kadar eski değil yani kurban dan önce başladı 4mp e sabitlendi 1 ay oldu 2 günde bir arıyorum sorunumu düzeltmiyorlar arıza kaydı bırakıyoz hala çözüm yok ne demem lazım bunlara kopma oluyor...
Geri