şuan zaten sadece fanı taktım anakarta cha fan bölmesine argb kablosu duruyor boşta diğer fanlarımda arkadan o şeye bağlı ama ne alcağımı tam olarar bilmiyorum bekliyorum o yüzden bakalım
kasam VK-C12B anakartım asus prime HD610M-D D4 eski fanım kırıldı o yüzden yenisini aldıydım benim anakartta 4 pindi ama eski fanım da sadece tek kablo vardı ve kasanın camlı olmayan tarafındaydı orayı söktüm orda kare bir şey vardı oraya takılıydı pub falan diyolar galiba ona . yeni aldığım fan...
ya mavi ekran ı araştırdım biraz farklı farklı şeylerden olabilir dedi biosu da güncelleyebilirsin dedi ama biraz çekiniyorum biosu güncellemek için olduğum yerde elektrik kesintisi biraz fazla oluyor ne zaman gitceğide belli olmuyor o yüzden biraz sıkıntı
şuanki bios sürümüm 2022 yılında kullanılan yeni sürüm 2025/05/29 da çıkmış bios güncellemesi yapmam şart mı dün bir mavi ekran aldım pc yi aldığımdan beri sadece 2 kere mavi ekran yedim sonra yeniden başladı sonrada bir şey olmadı. her zaman ki gibi chat gpt sordum bios sürümün eski falan...