sugureis isimli üyenin son içerikleri

1. sugureis

EN FİYAT PERFORMANS AM4 İŞLEMCİSİ HANGİSİDİR

5600 daha mantıklı.
  2. sugureis

850w lık power supply önerisi

https://www.amazon.com.tr/MSI-A750GL-PCIE5-POWER-SUPPLY/dp/B0C3M86HCB fırsatını bulmuşken bunu alın bence.
  3. sugureis

Prize aşırı yükleme olur mu ?

Bina eskiyse olabilir hocam. Yeni binalarda sorun olacağını sanmıyorum ama
  4. sugureis

EKRANA ORTADAN VE ALTTAN BAKINCA EKRAN KARANLIK GÖZÜKÜYOR

Bahsettiğiniz sorun normal değil hocam. Arka plan aydınlatmasında ya da difüzöründe sorun olabilir ekranın. Görsel yüklerseniz daha net anlaşılabilir.
  5. sugureis

Oyun-Film-Şarkı için bu hoparlör nasıl?

Son seste daha hiç kullanmadım. Genelde 16-20 arasında kullanıyorum. Bence ses seviyesi yeterli ama bahsettiğiniz gibi cıstaklatacağını sanmıyorum. :D
  6. sugureis

Oyun-Film-Şarkı için bu hoparlör nasıl?

Z313'ü kullanıyorum hocam. Sesi güzel, basslar ortalama, malzeme kalitesi de iyi. Bundan 3-4 yıl önce 2. elini 200-250 gibi bir fiyata almıştım. Şu anki fiyatları görmek üzücü.
  7. sugureis

TN panelde sağdan, soldan, aşağıdan ve yukarıdan bakınca görüntüde bozulmalar arkadaşların dediği gibi normal fakat tam karşıdan dik olarak bakınca bozulmaması gerekiyor. Dik bakarken de oluyor mu sorun?
  8. sugureis

Hangi sistemi tercih etmeliyim?

İki sistem de parçalarına göre pahalı bence.
  9. sugureis

Çözüldü✓ 600W psu yeterli olur mu?

Sistem için yeterli hocam. İşlemci soğutucu maksimum 120 tdplik işlemcileri soğutabilir demek istemiş bence.
  10. sugureis

Arka panel aydınlatmasında sorun olabilir. Laptop paneli IPS panel değil mi?
  11. sugureis

Razer red switch hangisini almalıyım?

https://tr.aliexpress.com/item/1005004426907017.html kargo fiyatıyla birlikte en ucuzu bu sanırım hocam.
  12. sugureis

Çözüldü✓ Siz ne düşünüyorunuz

480 dolardan çıkışını yaptı. Muhtemelen birkaç aya 450 dolar civarına düşer. Türkiye'de de vergilerle 19-20bin civarı olmasını bekliyorum.
  13. sugureis

Bu fiyat bandında alınabilecek en iyi kasa muhtemelen @quartle hocamın önerdiğidir. Uğraşmak istemiyorsanız onu alıp geçebilirsiniz ama 9800X3D çıkmışken ben 7800X3D'li bir sistem almazdım.
  14. sugureis

❌İndirim Bitti! CORSAIR Void Elite RGB Kablosuz Oyuncu Kulaklığı - 1.899 TL

Dediğiniz gibiyse kontrol edeyim arada hocam
  15. sugureis

2K ve üzeri çözünürlükte oynuyorsanız 7500fli bir sistem alıp fiyatı biraz daha düşünce 9800x3d'ye de geçebilirsiniz hocam.
Geri