Sukuna_isBack isimli üyenin son içerikleri

1. S

Dolandırıldık , yardım edin

Knk iPhone yı aldık 2. Yi gondermemiz gerekmiş ilki olmamış adam dediki 1 saat içinde önceki para size geri gelecek bizde hemen parayı atak dedik borç aldık onuda gonderdik para geri gelmedi
  2. S

Adamın sunucuyu vpn ile İzlanda da açtığını öğrendik , başka bi şey bulamadık , polisler elde tutunan tek adam akıllı bilginin ksrşı tarafın bankası olduğunu söylüyor ama sonuçta en yakın 2 yıla felan çıkarmış. O oro$bu çocuğunu bı bulsak , hayır zaten borçlar vardı birde bu adam dolandırdı 40...
  3. S

Knk işte inanmış babam , ben dedim bekle ben bakayım dedim , bana sen jarışma dediler 26 bin gitti 6 binde başkasindan borç aldık
  4. S

Kadirrr sen yoksa etme eyleme
  5. S

Kadir neden öyle bir şey yazarak beni dolandırıcıdan uzaklaştırmaya çalışıyorsun la , yoksa sen misin la dolandırıcı hsjshjss
  6. S

Tek sıkıntı adam donuş yapmadı yarım gün geçti
  7. S

Knk adamın yaptığı sitede adamı geri buldum , adamla çaktırmadan yazışcam bakalım neymiş ne değilmiş Şik/ ta$şağına denkmiymiş
  8. S

Bu gün savcılığa gittik , adamlar 2 yıl felanda sürebilir dedi bekliyoruz 1722681976 İşte o sıra acelemiz vardı hastane işi aynı anda babam bunu yapınca aceleden görmemişler
  9. S

Knk adamın yaptığı sahte site bu adı Dolap-indirimler sakın bu siteye girmeyin adamı bulduk sahte siteden geriye tek adamı yakalamak kaldı bu siteye sakın güvenmeyin https://dolap-indirimler.com//dolap/urun?s=iphone-11-128-gb&i=547
  10. S

O sırada Şeytan : Cehenneme hoş geldiniz beyefendi
  11. S

Sahte siteyle dolandırdı , yarın savcılığa gidcez ,babam adamların bankayı buldu bı o kaldı
  12. S

Amin knk ,inşallah alırız
  13. S

Knk yok bizimkileri dolap dan arıyoruz diye kandırmışlar onlarda gönderdi ama adam önceki sipariş iade olcak , iade işlem 5-10 içinde olur ve para size geçer demiş bizimkiler bilmiyo oldukları için ok deyip gondermişler
  14. S

Abı evde internetten felan en iyi ben anlarım bide bana açık gözlü ol derler ben zaten anladım adamın dolandırıcı olduğunu ,dedimki babama baba ver ben bı bakayım siteye dedim baktırmadılar bunlar oldu 1722620147 Knk adamların her şey bizdeki , adamların sitesinin domain i bile var bizde
  15. S

Knk biz dekont gönderdik işte sonra bizi sahte Dolap aradı açıklamaya ürün kodu girmelisiniz diye bizde tekrar gönderdik sonra adam bize "2 kez dolandırılıdınız hayırlı olsun 🤣" yazdı sonra dedilerki bı bak dolandırıldık meğer site zaten sahteymiş bunlar yanlış siteye daha doğrusu sahteye...
Geri