Arkadaşlar yeni sistem kurdum pc açıldı parçalarda sorun yok anakartın bios sürümü 0823 çok eski açılırken saçma bi şekilde bekletiyor bazen açılmıyor tekrar tekrar reset atıyorum öyle açılıyor. anakart üzerinde dram cpu boot vga (kırmızı-yeşil-sarı-beyaz) ışıklar yanıyor windows açılma...
Herkese hayırlı bayramlar diliyorum. Arkadaşlar yeni sistem topluyorum eski bilgi birikimimle bir yere kadar bağlantıları halletim fakat bu resimdeki gibi sıvı soğutucunun bağlantılarını nasıl yapmam lazım emin olamadım hata yapmaktan korktuğumdan burdan yardımcı olmanızı rica ediyorum. Resimde...
Monitör olarak Aryond 32 inc 165 Hz 2K kullanıyorum. Kasa bilgisi için çok teşekkürler warcry direk iade edip dark maximayı tercih edeceğim çok hoşuma gitti fiyatı çok uygun.
Duruma göre öncelik 4090 olacak ama bütçe ayarlayamazsam 4080 olacak kesin olarak. Darboğaz sorunu yaşanır mı acaba bu sistemde boşuna para vermeyeyim. Kasayı iade edeyim ne alayım hem hoş dursun hem hava akışı temiz olsun aldığım parçalara uyum sağlasın birde ucuz olsun çok şey istiyoruz ama...
Arkadaşlar ilk defa masaüstü bilgisayar toplayacağım az çok duruma video kanallarından hakimim fakat illaki öğreneceğim veya eksiklerim olduğunu düşündüğümden ve fikir alışverişi açısından faydası olacağına inandığımdan topladığım ve eksik kalan parçaların bilgisini paylaşıyorum. Yardımcı...