suleymanberkk2 isimli üyenin son içerikleri

1. suleymanberkk2

Özelleştirilmiş sistemim için tavsiye almak istiyorum

Hocam ürünleri nerden topladınız linklerini atabilir misiniz bir bakalım onada 1745476474 Ufak bir bütçe daha ayırıp işlemciyi yükselttim
  2. suleymanberkk2

Satın aldım herkese teşekkürler :) fotosunu atarım gelince
  3. suleymanberkk2

Öneriniz nedir hocam :) ne tavsiye edersiniz ona göre alalım 1745474518 Oynadığım en maks oyun valorant cs2 genelde photoshop, after effects kullanıyorum hocam
  4. suleymanberkk2

AMD Ryzen 5 7600 COLORFUL B650M POWERCOLOR RX7800XT 16 GB PATRIOT VIPER 16 GB 5200 MHZ X2 şeklinde devam ediyorum toplam 44 bin tl ?
  5. suleymanberkk2

Bilgim yok maalesef çok bilgisayar konularında ama bu sistem daha mantıklı geldi :D 16x2 yapıp bunu alayım ekran kartı üreticisi çok bir şey farkettiriyor mu acaba
  6. suleymanberkk2

Tavsiyeniz var mıdır hocam bu bütçeye uygun bir bilgisayar?
  7. suleymanberkk2

Sistemi bu şekilde düşündüm sizce nasıl? Ne önerebilirsiniz veya tavsiye edersiniz genellikle photoshop kullanıyorum
  8. suleymanberkk2

Ürünlerimin değerleri ne kadar eder?

Evet hocam denemek istemiştik ürünleri aldık ama inanın kutusundan çıkarıp bir kere bile deneyemedik :D vaktimiz yoktu ürünlerin hepsi sıfır ayarında o iki taneside 10 TB lik HDD ler hiçbirinde bir işlem yapmadık kutusunda duruyor hepsi
  9. suleymanberkk2

Ürünlerimin değerleri ne kadar eder?

Merhaba dostlar aşağıdaki ürünleri zamanında kripto kazmak için almıştık fakat maalesef zaman bulamadığımdan hiç kullanamadım şimdi de satmak istiyorum değerlerini hiç bilmediğimden bilen bir arkadaştan öğrenmek istiyorum iyi forumlar
  10. suleymanberkk2

Öneri M1 Macbook Air mi? ASUS ROG G51 mi?

Hayır genelde sosyal medya tasarımları, hareketli instagram postları vb.
  11. suleymanberkk2

Öneri M1 Macbook Air mi? ASUS ROG G51 mi?

Merhaba, Genel olarak Adobe programlarıyla haşır neşirim (Photoshop ve Illustrator ağırlıklı) şehir dışına çıkacağım için bir laptop arayışı içerisindeyim sizce hangi modeli tercih etmeliyim? Oyunlarla hiç aram yok. ASUS MacBook Air M1 8 GB RAM 256 GB SSD
  12. suleymanberkk2

Kes onu kampanyasında gümrük vergisi var mı?

Gerek yok bence her şey tadına kafi :)
  13. suleymanberkk2

Kes onu kampanyasında gümrük vergisi var mı?

Ödemezsiniz, vergisini zaten satın alırken ödüyorsunuz. Ürünler yüksek ihtimalle Aras Kargo ile gelir. Ekstra bir ücret çıkacağını sanmıyorum.
  14. suleymanberkk2

Donanım Arşivi Yeni Logo Tasarımları

Teşekkür ederim <3
  15. suleymanberkk2

Donanım Arşivi Yeni Logo Tasarımları

Yok hocam tabii eleştiriye her zaman açığım teşekkür ederim :)
Geri