SüleymanÇakır. isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yılbaşında ne yapacaksınız ☕

Forumda takılıyoruz bakalım
  2. S

Beyler acil şiir lazım

Seninle açıldı bu aşk yarası Seninle başladı dert fırtınası Avutmuyor beni senden başkası Bir başka sevgiye koşamıyorum Alışmışım sevdiğim yapamıyorum Bir ışık olmuşsun bakışlarıma Bir hedef olmuşsun umutlarıma Katmışım ben seni kendi canıma Ne yapsam da senden kopamıyorum Alışmışım...
  3. S

🔥İndirim Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

Teşekkürler klavye lazımdı çöktüm hemen.
  4. S

Evde kullanmak için dambıl önerisi

Kaç kilosun boyun kaç. Daha önce spor yaptın mı?
  5. S

R3 3100e guncel ne kadar verilebilir?

Fazla birlikte 900 e bırakan biri var. 1500 civarı başka ne olabilir. Yoksa direkt alıp geçeceğim 1763621762 Bakayım dediğiniz işlemcileri ucuz denk gelirse aklımda bulunsun.
  6. S

R3 3100e guncel ne kadar verilebilir?

1200 var bende kardeş oyun oynamak isteyince 3100 e geçeyim dedim. 2. El kaç TL ye kadar sizce uygundur piyasayı Bbayadır takip etmiyorum. Veya başka işlemci öneriniz varsa onerebilirsiniz am4 soket ama.
  7. S

Trende cam kenarı koltuk bulma

Google a yaz bir kaç sitede cam olmayan koltuklar yazıyor vagonuna göre.
  8. S

Öneri Karar Veremeyen Laptop İsteyenler İçin F/P Önerileri

Aynen öyle düşündüm bende. V15 yanına da soğutucu yeter gibi
  9. S

35k Civarı Laptop Öneriri misiniz?

Oyun için değil ona göre önerirseniz sevinirim.
  10. S

Öneri Karar Veremeyen Laptop İsteyenler İçin F/P Önerileri

Reis şuna n e diyosun 33k ya düşmüş, alınır mı o fiyata bayadır takip etmiyorum piyasayı. https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-monster-huma-h4-v5-2-10-i7-1255u-32-gb-1-tb-ssd-iris-xe-graphics-14-1-full-hd-notebook-fiyati,300728049.html
  11. S

AŞTI'den Yht garina nasil giderim?

Ankara garı. Aşti'de indim metro ile maltepeye geçtim alt geçit var baya uzun ordan yht'ye vardım.
  12. S

Kredi kartım yok maalesef. Tek gecişlik kart satmiyorlarsa biraz sıkıntı olacak.
  13. S

Teşekkürler 1755420523 Agur yuk yok ankaray'a binerken tek gecisik kart satılıyormus galiba. Onu alıp Maltepedr ineceğim inşallah. Teşekkürler.
  14. S

Astiye ineceğim sonrasında aşağıda metro var dediler. Ankara kartım yok orada ne yapmam gerekiyor. Yht garini kullanacağım.
  15. S

Günde Ne Kadar Süt İçiyorsunuz

800 ml civarı
Geri