Suleymenis isimli üyenin son içerikleri

1. Suleymenis

Bilgisayarcı anakarta zarar verdi, tamir kabul etmek istemiyorum.

Ben bana piyasa fiyatının 1-2bin tl altını verseler bile okeyim kendi adıma faturalı alırım kafasındayım çünkü. Ama tabii ki adam talebimi kabul ederse direk bana aynı marka model tamirsiz temiz kutulu garantili verse bile okeyim. 1773512176 Yani elimdeki kartı wifi anteni kutusu kablosuyla...
  2. Suleymenis

Yenisini talep etsem dahi üst segment bir anakart olduğu için fiyatından kaynaklı kabul etmez ise yasal yollarda kazanma ihtimalim var mıdır? Anakart: MSI X870 GAMING PLUS WIFI
  3. Suleymenis

Kartın önceki halı ve eksik olan parçaların işaretlendiği görseller: Kartın sonraki hali ve eksik olan parçalar:
  4. Suleymenis

Merhaba arkadaşlar, kısa şekilde fikir almak istiyorum. İkinci el aldığım, kutulu ve garantisi devam eden bir anakartım var. Anakart üzerinde sıvı soğutucu aparatına ait yalama olmuş bir vida vardı, onu söktürmek için bir bilgisayarcıya götürdüm. Kartı kutusuyla beraber sağlam şekilde teslim...
  5. Suleymenis

RTX 4080 İLE RX 9070XT

9070xt tabi ki tartışmasız
  6. Suleymenis

Sistemim ne kadar eder?

m2 yi kaça bırakırsın
  7. Suleymenis

Öneri Bu ram krizi ne olacak

Kesinlikle tercih edilir, şu an piyasada en mantıklı seçenek zaten 2. el. Ancak bu, her 2. el RAM alınır demek değildir. Önce mutlaka test edilir, sonra alınır. RAM’lerde mekanik parça bulunmadığı için genellikle ya tamamen bozuktur ya da tamamen sağlamdır. Kısmen bozuk olma ihtimali çok...
  8. Suleymenis

Öneri Bu ram krizi ne olacak

Gördüğüm kadarıyla birçok kişi RAM fiyatlarının 2027 başlarında dengeleneceğini, 2027 ortalarına doğru ise ciddi bir rahatlama yaşanacağını söylüyor. Açıkçası ben de bu görüşe katılıyorum. Zamanında mining yüzünden ekran kartı piyasasında yaşanan dalgalanma, bugün RAM tarafında yaşananlara...
  9. Suleymenis

🔥İndirim Havit 11.11 İndirime Girecek Ürünler

Deneseymişsin keşke şansını ince hesaptada aldım burdada aldım ben
  10. Suleymenis

allah korusun kanka, ama yok valla aldım ben
  11. Suleymenis

İkisini aynı anda nasıl aldın kanka ben denedim olmadı.
  12. Suleymenis

Arkadaşlar alırım bi hayırlı olsun. Ne yalan söyliyim başta scam sandım.
  13. Suleymenis

Hard Disk Tavsiyesi (Oyun, Video)

Arkadaşlar bütçem 1.000₺ ve civarı altı olursa daha iyi olabilir. Bazı hikaye oyunları için depolama alanımın fark etmediğini fark ettim ve 1 - 1.5TB HDD almaya karar verdim. Tavsiyeniz denir veya siz ne kullanıyorsunuz? Bir sıkıntı çıkardı mı kullandığınız HDD?
  14. Suleymenis

PC Açılırken BIOS Ekranı Otomatik Olarak Açılıyor.

Windows 11 'i indirmek için BIOS 'tan "Secure Boot" seçeneğini aktif etmem gerektiğini öğrendim ve öylede yaptım fakat "Secure Boot" açmak için "CSM Support" değerini "Disabled" (Eğer "Disabled" yapmaz isem "Secure Boot" seçeneği gözükmüyor.) yaptım ve "Secure Boot" değerini "Enabled" yaptım...
  15. Suleymenis

12.000TL Bütçeye Laptop Önerisi

Arkadaşlar zaten başlıkta belirttiğim gibi bana bir oyuncu laptop'ı lazım bütçem 12K
Geri