Hocam az önce aradılar hala kent kullanıyor musunuz diye bende geçiştirmek için evet dedim. Sonra eski kullandığınız marka neydi dedi hatırlamıyorum dedim geçiştirmek amaçlı. Telefon numaranız isiminiz sisteme kayıtlıdır dilediğiniz zaman kaldırabilirsiniz falan dedi.
Herkese merhaba, iPhone 11 aldım kamerası masaya koyunca temas ettiği için kamera koruyucusu aldım netliği falan düşürür mü? 80 liraya telefoncudan taktırdım.
Veya fotoğraftaki kılıfı kullansam kamerayı korur mu masaya falan koyduğumda çizilme vs olur mu
Herkese merhaba, eskiden 6S kullanıyordum iPhone 11 aldım ve sizlere bir sorum olacak. Telefonu az önce açtım kurdum kurulum ekranında iCloud ile eski telefondan aktarmayı seçtim tüm uygulamalar falan geldi fakat fotoğraflar gelmedi ne yapmam lazım gelmesi için? 7.400 fotoğrafım falan var.
Herkese merhaba, aranızda Amazon'dan bir şey sipariş edip AGT Kargo ile deneyim yaşayan oldu mu? Ben Papara sipariş etmiştim 2 ayda falan gelmişti. Amazon'dan cumartesi günü telefon sipariş ettim yine aynı şekilde uzun sürer mi gelme süreci tahmini teslim 29 Haziran diyor? AGT Kurye hakkında...
Merhabalar amazon üzerinden iPhone 11 sipariş ettim bugün kargoya verildi pazartesi falan gelir. Kargo elime ulaştıktan sonra ne yaparak açmalıyım herhangi bir sorun olmaması için