Yani aslında aşırı fazla kullanılan, belki de en fazla crackli kullanılan uygulamalardan biri. Böyle olunca da kullanıcı referanslarıyla güvenilir bir...
Bu kadar takıntılıysan kullanma. Saç anksiyeteden de dökülüyor. Sorunun cevabı da hayır. 2026'a girerken hâlâ herhangi bir yan etkiyle bağı keşfedilemedi...
Evet ama attığın şeydeki magnezyum o magnezyum değil. Bilmeyen biri aa magnezyum takviyesi iyi oluyormuş diye googleladığında satmak için yapılmış bir ürün...
Çok bilmiyorsan rehber izlediğinde uyarlayamayabilirsin yine. Onun yerine kasa kabloların için kasa modelini yazıp montaj videosu açıp ordan halledip sonra...
Devletten para kazanamazsın zaten ne olursan ol. Benimle aynı puanı yapıp doktorluk çok havalı abii ya diyip giren arkadaşlarım mezun olana kadar ben araba...
Bu saatten sonra doktor olup ne yapacaksın aileyi dinleme takıl. 20 sene geriden geliyorlar genelde. Sen de zaten anne ben ressam olacağım hayallerime...
Sitede api key olduğunu söylemiyorum ki senin api keyine ulaşabildiğimi söylüyorum. Gökten inmedi ya bana bu nesini anlayamıyorsun şu an ? "aa benim şifremi...