Tamam da argüman gibi anlatıyorsunuz ya argüman nerede onu soruyorum. T'ye 1 diyelim a'ya 5 m'ye 19 o zaman "tamam" 49 olur ve allah vardıra nereden ulaştık.
Kaç bin limit alıyorsan önce bankadan limitini al normal taksitle öde. Dışarda kalanı da çeşitli bankalarda yeni hesapta 15-20k faizsiz krediler oluyor...
Go pro yerine telefonun veya o bütçeyle yeni bir telefon almak daha mantıklı. Kilise, kanyon gezince nimetlerinden yararlanmış olmuyorsun çünkü. Ama...
Kas ölçmüyor ki bunlar kütle ölçüyor. Sağ ayak tabanından akım veriyor ve sol ayak tabanın da topraklama oluyor. Tüm vücudunu da çöp adam şeklinde bir kablo...
Kardeşim 9 yaşında olması senin için islam hakkında bir şüpheyse, bu konuya "gerçekse ben bu dine inanamam o yüzden taraflı bir gözle bundan kurtulmak için...
O zaman kendini ifade etme üzerine çalışmalısın. Otuz beşinci mesajında hâlâ bana sen karı gibi git polise şikayet et o zaman benim amcam delikanlı gibi...
Tamamdır dediğin gibi inşallah senin de kızın, karın falan tecavüze uğrayıp öldürüldüğü vakit tecavüzcünün ailesi de nasıl 24 yıl aldı ya şok olduk oysa ki...
Hehe. Aynen nasıl olduysa bıçakla gittiği yerde kasten adam öldürmeden ceza aldı demek gerçekten de savunma içermiyor haklısın overreading yapıyorum. Zaten...
Ha pardon güvenlik için taşıdığı muşta ve bıçakla dükkan basıp kürdo kardeşim öfkesine yenik düştüğü için hayatını kaybetmesine sebep olmuştu. Öldürmek yok.