Seninle muhatap olamaz ki. 18'i doldurduğun gün vekalet vermedikçe hiçbir yasal işlemde senin adına bulunamaz. Senin adına imza atamaz. Senin üstüne bir şey...
Zaten artık hiçbir şansın kalmamış. Gözünde kendini bitirmişsin bu saatten sonra sana saygı duyarak bir ilişkiye başlamaz. En fazla boş gününü eğleyen çocuk...
Anlama sıkıntın var mı? Kadınlara verdiğim değer diyerek ayrıştırıyorsun senin birine değer vermen için illa kız olarak doğması gerek miyor. Yemin ederimki...
Evet dağıtmayalım konuyu ayrıca konuşabiliriz. Ama hayır bu evrensel bir cinsiyetçi dil. Başka erkekler bile yapmaz sadece erkek gibi erkekler gidip...
İlginç olan nedir ki adamla dini konuşma yapıyoruz sen seks de yapıyorsundur diyor aşağılayıcı bir tabirle. Sen de durup dururken insanları öldürmemeleyiz...
Aynen kanka zorla inandıramayıp nelerin altına yatmışsındır ahahaha ile süper bir kapanış oldu. O kadar düzgün bir dil ki haklısın ben abes kaçtım. Bir de...
Yok genel görüş bence. Haklı bir argüman hiçbir şey diyemedim. Gerçekten de sirius için ölçü birimi uydurmanla "ahahah senin vajinan var ve bu çok aşağılık...
Hayır metrik sistemden bahsetmiyorsun. Işık yılı bipm'e dahil. Centi-ışık yılı 0,01 ışık yılı değil. Artık bipm birim sistemini mi tartışacağız? Yani...
Allah'ını kitabını seviyorsan bana centi ışık yılı nedir söyler misin? Bakalım kim kuduruyor. Yine safsata hariç tek bir cevap yok. Tartışma zemini bile...
İşte biz de onu soruyoruz ne değişir ? Konunun yarısı neden ebced tablosu yarısından sonra apayrı bir ebced yorumuna geçiyor. Adı ebced diye ikisini benzer...
Yahu hangi taraf anlatamıyor çözemedim. Ebcet diye bir şey var mı tarihsel mi bunu konuşmuyoruz. O da emeviler öncesi zaten. Ben birinci harfin değerini...