Başka biri varken daha niye böyle bir hareket yapıyorsun? Bütün klişelerle açıklamış durumu sana daha ne desin alnına istemiyorum mu yazsın? Ortam müsait...
KingsAge gibi ne zaman browser oyununda takılsam her yer esnaf oluyor. Bir bildikleri var demek ki. Düşününce rahat tabii sürekli online'sın, aktif ekrana...
Ben de bunun için neden erasmusla uğraşıyorsun anlamında sordum zaten. Hani öğrenci olursun böyle bir imkan varken nasıl dahil olurum dersin de ülke gezmek...
Banka önemli değil. Darphane sertifikası. Hangi uygulamayı kullanıyorsan hisse senetleri sekmesinden altın.s1 olarak bulabilirsin.
Altınla farkı önemli...
Kısa vadede ve az miktarda al sat için bankada gram altın almak yerine hisselerde s1 olarak almayı kastediyorum. Kârımı alıp çıkabiliyorum rahatça makas...
Yok anlamsız kaybın da çok. Altın gram gram alıp 3 ay sonra bozdurmak için en yanlış tercih olabilir. Yukarıda arkadaşın söylediği gibi makas çok yüksek bu...
Doğrudur hocam. Demeye çalıştığım zaten sen burası güzel, güvenli diye seçmiyorsun seçeneklerin belli oluyor.
Bizim okulda da giden ve anlaşma fazlaydı...
Senin erasmus ile işin nedir? Üni öğrencisi vb değilsen. Amacın yurtdışında 6 ay okula gitmek mi? Çalışmak, gezmek, üni eğitimi, yüksek lisans vb değilse...
"ram fiyatları arttığı için cpu neden düşmüyor" sorusundaki mantıksal bağlantıyı soruyorum sana. Hani nasıl bir bağlantısı var? Tr'deki liselinin aldığı...
Niye düşsün mantığı anlamadım ama dediklerin zaten ram üretimiyle paralel olduğu için ram fiyatı arttıkça gpu'nun da baz fiyatı artar. Gpu'daki ram uzayda...
Youtube'dan hiç bilmiyorsan java serisi direkt ya da algoritman varsa spring vb gibi bir şeyden girebilirsin. BTK falan çok saçma. İlk adım kısmı çok önemli...
Sen güvenmeyebilirsin. Bugün zaten haber metinleri, altyazı, kaynak çeviri işleri ai ile yapılıyor. Freelance sitelerinde meslek yok oldu. Böyle bir meslek...