Niye yalan söylüyorsun millete? Tek bir tane şuraya dekont falan gönderebilir misin? Bakın yazıldım enayi gibi 6 ay oyalamadılar şu an parayı aldım 70 bin...
Senin adına kredi çekildiğini ama bu kredinin sana teslim edilmesi için üstüne para verdiğini ve kredinin taksitlerini ödemek için önce bu kurumlara bir...
2500 desek kalorine, 4-5 öğün uğraşmaya gerek yok ya. Zaten 120 protein yapsan 480 kalori, 500 de. 40-60 yağ alsan 500 kalori yine. 1500 karbonhidratı...
Artar orayı hesaba katacaksın zaten. Ama günde toplam 4-5mg tutuyor diye kesmene gerek yok.
Zaten ben multivitamin veya multivitamin içeren şeyleri beyaz...
Modelleme kısmında 32ram veya 5070ti, 5060ti vb sorun çıkarmaz, sahne bile olmuyor. Tek obje zaten. Sadece düz modellediğinde 3d için layerladığı bir işlem...
Cemil kozmetik, Şeyda beauty gibi bir markadan ve pttavm, pazarama gibi yerlerden orijinal parfüm bulma ihtimalin yok. Türkiye çoğu şey gibi bunun cenneti...
Steam dışı oyun ekleme dediğin şey sadece steam arayüzüne program shortcutlarını bağlamak oluyor. Kütüphaneye oyun ekleme diye bir şey yok yani. Söylediğin...