Hahahah. Hocam bu bütçelerde hiçbir şekilde baskı yapamazsın. 200-300k yatırıp reçine baskı yapanlardan alman lazım bunlarla hiçbir şey olmaz.
Zımpara...
Ben de okurken psikolojik gibi geldi. Spor sertliğini arttır, sıvı karbonhidrat tüket. Kurt vb gibi şeylerden de olur ama onları testte bulurlardı. Endokrin...
Şimdi olan şey hâlihazırda olan üretim kapasitelerini ai odaklı alımlara ayırmaları çünkü kâr marjı çok daha yüksek. Toplu satım yapılıyor. Bir üretici için...
Evet, yani yüz satırdan sonra söylediğin şey "evet yanlış bilgiydi"
Tüm iddiayı çürütüyor. Ben şu an pi diye bir şiir yazsam ve 314 satır olsa ya bu pi...
Var. Demek istediğim bir şeyin yasal olmayışı etkilemiyor. Maaşını aylarca alamayan insanlar da oluyor. Gecikti, sıkışığız diyerek. Herkes tamam ben istifa...
Yanlış. Yine kafandan sabit uyduruyorsun. Pi bu sayı değil google'a pi kaçtır yazmak zor olmamalı bak oraya (kolay yazmışsın)
Yanlış islamdan çok önceye...
Bir şeyin patlayacağı yok çünkü ortalıkta bir balon yok. Zaten ürünlerin ve üretimin bir parçası oldu. Sen "bu websitesi yapma olayları ne zaman biter ya...
Evet brüt maaş işi biteli yıllar oldu. Sabit tazminat. Sene dolduğunda 1 ödeme kazanıyorsun. Asgari ücret vb alıyorsan daha düşük alıyorsun tabii ki. İş...