SultanQQ isimli üyenin son içerikleri

1. SultanQQ

Kariyer yapamam diye korkuyorum

Sen hikayenin başını sonunu karıştırmış gibisin. Ortam yok diyorsun bir şeylerden şikayetçisin de zaten kpss'ye girip memur olunca düzenin de değişmeyecek mi? Bu 6 ay için mi yakınıyorsun yani ya da kaç ay varsa. Ders çalışıyorum diyorsun sınava gireceğim diyorsun e devam etsene. Girersin...
  2. SultanQQ

Kariyer yapamam diye korkuyorum

Daha sınava bile girmemişsin kazanmak çok zor diyorsun bu nece iştir?
  3. SultanQQ

Al-Sat yapmak istiyorum ne yapabilirim

Sıfır seviyesinde paralarla al satın bir mantığı yok. %100 getirisi olsa bim'de raf dizme parası alıyorsun. Onu da nasıl kazanacaksın meçhul. Tek batışta diptesin. Onun yerine part-time işlerle cebine gireni fonda, emtiada biriktirerek en azından mesai gibi al-sat döngüsü kurabileceğin...
  4. SultanQQ

İnsanlar sevgili yapınca neden değişiyor ?

Niye değişmesin?
  5. SultanQQ

🔥İndirim Eczacıbaşı C vitamini 6 ayın en dibi

c vitamini için 200gr şeker alırkene
  6. SultanQQ

Mühendislik İçin Laptop Önerisi

Laptop piyasasından çok haberim yok. Sorduğun için cevap yazayım dedim. Ama şu an zaten 90k'lık bir şey bakıyorsan canın ne isterse onu alabilirsin zaten işini görmediği bir yer olmayacak. 32 ram, güzel bir depolama alanı, intel u serisi gibi verim odaklı olmayan 5-10k'lık bir cpu okulu...
  7. SultanQQ

Mühendislik İçin Laptop Önerisi

Attıkların abartı bile. Cuda muda gerekmiyor dil bunu kullanabildiğinde. Zaten okulda da gidip kişisel cihazında model çıkartmıyorsun. Kendin böyle bir şey yapmak istiyorsan tercih edebilirsin. Mühendislikte 15k'lık laptopla yapamayacağın bir şey olmayacak. Blender dahil. O da renderları çok...
  8. SultanQQ

Market'ten alınabilecek en iyi diş macunu ve fırçası?

Paradontax bence. Üç harflilerden veya diğer zincirlerde satılan markalardan hiçbirinde mantıklı bir içeriğe rastlamadım. Diş macununun içinde tatlandırıcı var. Bana saçma geliyor.
  9. SultanQQ

---------

Büyütmekten kasıt bu zaten. Neden yazmadı da şimdi yazdı der falan hâlâ hesap kitap yazıyorsun. Kızı çok sevdiğini söylüyordun geçen gün de. Kız mahalledeki bir kasiyer. Herhangi biri yani o anlamda diyorum. İki tane çocuğunuz yok. Kızla gezmişliğin yok. Kızla oturup konuşmuşluğun bile yok...
  10. SultanQQ

Gainer önerir misiniz

Gainer'ı üründen ziyade öğün şekli olarak düşünmek lazım. Gainer kullanırken spor yapmalı mıyım sorusu mantıksız. Kalori fazlan varsa spor yapmıyorsan sadece yağlanacaksın. İstediğin buysa spor yapmayabilirsin. Evdeki çalışmanla da devam edebilirsin. Gainer olarak paket hâlinde satılan...
  11. SultanQQ

---------

Orasını anladım onu demiyorum. Numarasını bildiğin de biliyorum zaten. Diyorum ki diğer kız üzerinden seni sordu diye kulağına gittiğinde ne olacak? Numarasını sormayacağım yav sadece onu soracağım diyorsun ya ikisi arasında bir fark yok zaten. Ona niye o kadar tepki verdin ki demeye...
  12. SultanQQ

Kuranda hırsızlık yapmanın cezası

Hocam bana böcek, geri zekalı, cehennemde yanacaksın dediğinizde benim açımdan bir şey değişmiyor. Sizin ne düşündüğünüzü de anlamıyorum. Hiçbir yere varmıyor. Aydınlatacak kadar dinine hakim ve cümle kurabilecek yaşta biri yok mu burada? Konu din doğru mu yanlış mı bile değil. Biri diyor ki...
  13. SultanQQ

Ay kıyamam bir de ciddi mi sanmıştın piyon miyon diyorsun :(
  14. SultanQQ

dur ağlıyorum
  15. SultanQQ

şah mat oldum sanırım
Geri