SultanQQ isimli üyenin son içerikleri

1. SultanQQ

Yardım 100₺ App Store kodu 80₺ye alıyorum sorun yaşar mıyım

Yani genelde millete bir şey olmadı. Arada birkaç kişi patladı da. Sen de aynı şeyi yaparsın. Aaa ne kara para aklaması hiç haberim yok ya ben öylesine 100 lirayı 80 liraya alıyorum sandım, telegramı da çok seviyor sandım dersin. Şakasız yani böyle sıyrıldı çoğu.
  2. SultanQQ

Yardım 100₺ App Store kodu 80₺ye alıyorum sorun yaşar mıyım

Sorun yaşasan ne olacak 20 lira diyoruz. Canın pahasına yap.
  3. SultanQQ

Sağlıkçı dostlara sorum var :3

Ezbere konuşuyorlar ya. 1mg b12 takviyesi alıp bundan etkilenmen çok zor. Normal insan için durumlar böyle. Ortaokulda falan öğretiyorlar bunu hangi vitamin nerde depolanır ne olur. Zaten b12'nin emilimi yok denecek kadar azdır. %1'i zor emiliyor. Ne alırsan al hepsi fazla doz gibi atılacak...
  4. SultanQQ

Sağlıkçı dostlara sorum var :3

Niye sallanmış bilmiyorum ama kafana göre alabilirsin evet. B12 takviyesi diye aldığın hapların günlük dozuyla (~1 mg) zehirlenme yaşayamazsın. B12 suda çözünür. Yanlışlıkla 2 hafta boyunca ondan 5 tane atsan idrarla atılır. B12'i de referans değerleri içinde üst tabana yakın tutmak tavsiye...
  5. SultanQQ

Yardım Metin2 Farm olayı nedir

Pvp serverlarında milleti keklemek için reklamla yazdırdıkları şeyler boşver. Enayi toplayıp patlatıp gidiyorlar.
  6. SultanQQ

Amazon Class Action'dan Çek Gönderiliyor

Bugün Amazon Amerika'dan evime çek geldi. Jeff Bezos çok özür dileyip 15 dolar yollamış. Sıkma canını kardeşim dedim ama anlam veremedim. Amerika Rekabet Kurulu damgalı falan. Gerçek mi diye bir araştırdım Amazon'un kaybettiği bir class action kaynaklıymış. Prime iptal butonuna ulaşmak zor...
  7. SultanQQ

Amatör telsizcilik hakkında bilgi almak istiyorum

Gidip sınava başvurmak ve çalışmak. Sonra bir telsiz almak. Sonra yapman gereken şey ne istiyorsan onu yapmak. Bir gerekliliği yok hobi sonuçta.
  8. SultanQQ

Whatsapp yer kaplama sorunu

Normal cihazdaki klasörleri gösteren file explorer uygulamasından da apple'da adı ne nerde bilmiyorum. Laptop'a vb bağlayıp oradan da görebilirsin belki.
  9. SultanQQ

Yurt dışında üniversite okumak?

Banka hesabında olması gereken para bir şeye gitmiyor beyan ediyorsun sadece.
  10. SultanQQ

PHP VE WORDPRESS SİTE YAPABİLİYORUM MÜŞTERİ NASİL BULACAĞIM

Piyasanın yarısı sakız yani. Fiverr gibi yabancı freelancer sitelerinden.
  11. SultanQQ

İlerde kariyer sahibi olamazsam diye korkuyorum

Söylüyorum işte sen bize böyle gelsen hiçbir şeyden haberi olmayan her şeyi bildiğini sanan bir tip gibi durursun. Bilemezsin demiyorum ama bu aşırı nadir bir durum olurdu. Hiçbir iş de böyle olmaz zaten. İş ya backend ilanıdır ya fullstack ilanıdır ya şudur ya budur. Sen de o ilana uyan...
  12. SultanQQ

Whatsapp yer kaplama sorunu

Whatsapp Images folder'da duruyordur silinmediyse ama hangi chatten geldiğini anlayabiliyor musun oradan bilmiyorum. Kayıt adına bak silmek istediğin birinin "image100-500" gibi bir şey atıyorum diğeri de image101-500 gibi bir şeyse "...500" olanları filtreleyip uçurabilirsin.
  13. SultanQQ

Tamam tamam troll olduğunu anlamadım javayı sonradan gördüm
  14. SultanQQ

abov
Geri