Yani genelde millete bir şey olmadı. Arada birkaç kişi patladı da. Sen de aynı şeyi yaparsın. Aaa ne kara para aklaması hiç haberim yok ya ben öylesine 100 lirayı 80 liraya alıyorum sandım, telegramı da çok seviyor sandım dersin. Şakasız yani böyle sıyrıldı çoğu.
Ezbere konuşuyorlar ya. 1mg b12 takviyesi alıp bundan etkilenmen çok zor. Normal insan için durumlar böyle. Ortaokulda falan öğretiyorlar bunu hangi vitamin nerde depolanır ne olur. Zaten b12'nin emilimi yok denecek kadar azdır. %1'i zor emiliyor. Ne alırsan al hepsi fazla doz gibi atılacak...
Niye sallanmış bilmiyorum ama kafana göre alabilirsin evet. B12 takviyesi diye aldığın hapların günlük dozuyla (~1 mg) zehirlenme yaşayamazsın. B12 suda çözünür. Yanlışlıkla 2 hafta boyunca ondan 5 tane atsan idrarla atılır. B12'i de referans değerleri içinde üst tabana yakın tutmak tavsiye...
Bugün Amazon Amerika'dan evime çek geldi. Jeff Bezos çok özür dileyip 15 dolar yollamış. Sıkma canını kardeşim dedim ama anlam veremedim. Amerika Rekabet Kurulu damgalı falan.
Gerçek mi diye bir araştırdım Amazon'un kaybettiği bir class action kaynaklıymış. Prime iptal butonuna ulaşmak zor...
Normal cihazdaki klasörleri gösteren file explorer uygulamasından da apple'da adı ne nerde bilmiyorum. Laptop'a vb bağlayıp oradan da görebilirsin belki.
Söylüyorum işte sen bize böyle gelsen hiçbir şeyden haberi olmayan her şeyi bildiğini sanan bir tip gibi durursun. Bilemezsin demiyorum ama bu aşırı nadir bir durum olurdu. Hiçbir iş de böyle olmaz zaten. İş ya backend ilanıdır ya fullstack ilanıdır ya şudur ya budur. Sen de o ilana uyan...
Whatsapp Images folder'da duruyordur silinmediyse ama hangi chatten geldiğini anlayabiliyor musun oradan bilmiyorum. Kayıt adına bak silmek istediğin birinin "image100-500" gibi bir şey atıyorum diğeri de image101-500 gibi bir şeyse "...500" olanları filtreleyip uçurabilirsin.