sunbury isimli üyenin son içerikleri

1. S

5070-Ti Ekran Kartı Öneri

o zaman dediğiniz gibi hocam ilerde 4k monitöre geçiş yapılsa bile arada bir fark olmadan kullanmaya devam edilebilir. evet incelemelere baktım dediğin gibi fps farkı az zaten. çok teşekkürler yorumlarınız için
  2. S

evet hocam o yüzden shadow ve ventusu hiç eklemedim :) teşekkürler hocam yorumun için evet ben de onda karar kıldım gibi 5070-ti dediğin gibi en mantıklısı görünüyor sonuçta 4K'ya çıkılmayacaksa aradaki farka değmeyecek gibi onun yerine 2K monitör alınır. teşekkürler hocam yorumun için
  3. S

sadece oyun değil aslında hocam düzelteyim orayı. oc olmayan versiyonu kullandınız değil mi ? o zaman insanların korktuğu kadar kötü soğutması yok diye düşünüyorum direkt deneyimlediyseniz.
  4. S

evet hocam o da kafa karıştırdı inno3d araştırdım ama soğutması biraz kasaya da bağlı dediğin gibi iyi 5070-ti 5080'den daha iyi olacak gibi. bir de zaten 2K monitör olacağı için o kadar yükseğe çıkmaya gerek yok gibi. AI modeli üzerinde çalışma konusu da şu an için yok. ekledim hocam :)
  5. S

Arkadaşlar kararsız olduğum bir konu var, desteğinizi almak istiyorum. Abime bilgisayar topluyorum ve parçalar aşağıdaki gibi; Ultra 7 270K Plus Asus TUF z890-Pro Cooler Master TD500 Mesh M2 850W gold kasa 2K monitör almayı düşünüyor, 2K olarak kullanacak. Ekran kartı konusunda çok kararsız...
  6. S

❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

arkadaşlar eğer sistemde bir şey görünmüyorsa, çözüm merkezi bölümünden mesaj gönderin. bende de bir şey görünmüyordu mesaj gönderdikten sonra iptal edip iadeyi bankaya ilettiler direkt
  7. S

Yardım Asus Rog Strix B860-A Gaming Wifi - Ultra 250k Plus İçin Fazla mı?

Arkadaşlar merhaba, AMD sistemden intele geçiş yapmayı düşünüyorum. anakart 10.700, ultra 250K Plus 12.883 civarında vatanda şu an. bu ikisinin uyumu nasıl anakart fazla mı ? OC kullanmayacağım ama 3 tane m2 ssd var elimde o yüzden indirime girince de dikkatimi çekti. 270k plus 16 bin belki onu...
  8. S

SSD Sağlığı Normal mi?

doğrudur hocam zaten bu tbw muhabbeti garanti olayı ile de alakalı olduğu için onun üzerinden bilgi verdim. oradan hesaplanıyor çünkü. arkadaş magiciandan ekran resmi attığı için de zaten otomatik günceldir firmware diye düşündüm. bu bahsettiğin sorun 2023 şubat gibi çözülmüş görünüyor eğer o...
  9. S

SSD Sağlığı Normal mi?

birçok nedeni var hocam. sıcaklık, diskin sürekli dolu kullanılması, yazma döngüleri vs vs. dediğim gibi ben sorun göremiyorum. hatta hesaplama yaptım senin için normalde %72lerde olması gerekiyor 600 TBW üzerinden hesaplarsak ama senin sağlık %79larda. tbw değeri önemli hocam onun üzerinden...
  10. S

SSD Sağlığı Normal mi?

diskin tbw değeri 600 görünüyor. yani normal gibi geldi bana hatta normalde 126 TB değerlerinde %79 olması lazım. kısacası iyi durumda
  11. S

Nvidia Ekran Kartım Var Free sync Monitör Alırsam kullanabilirmiyim

evet ekran kartı modeli farketmeksizin uyumlu çalışmasını sağlıyor. bazı monitörlerde direkt g-sync ve adaptive oluyor bazılarında freesync ve adaptive gibi düşün. uyumlandırıyor. aşağıya forumda konuşulan konuyu bırakıyorum orada konuşulmuş detaylı olarak...
  12. S

Nvidia Ekran Kartım Var Free sync Monitör Alırsam kullanabilirmiyim

https://www.asus.com/displays-desktops/monitors/tuf-gaming/tuf-gaming-vg24vqr/techspec/ buradan teknik özelliklere detaylı bakabilirsin
  13. S

i7 13700KF - 4070 ti sistem nasıl geliştirilebilir mi ?

teşekkürler bilgilendirmeleriniz için teşekkürler, dikkat etmemiştim yorumlarınıza göre sistemi güncelledim ekran kartı için ne düşünüyorsunuz ?
  14. S

E ticaret sitesi nasıl kurulur?

ödeme yöntemi destekleyen siteler var bolca fakat bu tür e-ticaret sistemi kurulumda ödeme alınacaksa iyzico, paytr gibi sitelerden üyelik oluşturulması gerekiyor. bunu min ücrette tutmak istiyorsan opencart benzeri script kullanıp domain ve basit bir hosting alıp kurulumu yapıp ilerlemen...
  15. S

i7 13700KF - 4070 ti sistem nasıl geliştirilebilir mi ?

Edit: Yorumlara göre güncelledim sistemi yaklaşık 10 binlik fark oluştu ama sanırım bu şekilde ömürlük bir şey oldu :) Merhaba arakadaşlar öncelikle özellikle kasa ve PSU kısmında çok bilgim yok bu şekilde sistem toplamak istiyorum düşünceleriniz nedir neyi değiştirebilirim bilgi...
Geri