Sundayman isimli üyenin son içerikleri

1. S

İşlemci ısınma sorunu

L-connect 3 uygulaması üzerinde fan ayarları var ben oradan yaptım. 1751992424 OCCT testinde extreme modda stres testine soktuğumda 3 dakika sonra 94'ü gördü. Sizin sıcaklıklarınız kaçtı
  2. S

İşlemci ısınma sorunu

Ben de fan ayarını güncelledikten sonra max dediğiniz sıcaklıklara düştüm, ama bu sıcaklıklar bile fazla gibi geliyor bana. Oyun içinde anlık 75 dereceler ne kadar normal bilmiyorum
  3. S

İşlemci ısınma sorunu

Şuan biraz kurcaladım, sıvı soğutmanın fanları 80 dereceden sonra %100 çalışıyormuş. Sessiz moddaymış, o ayarı değiştikten sonra şuan anlık açıldığında maksimum 86 oyun içinde 70-75 dereceye kadar düştü. Sizin yaşadığınız sorunda sıcaklıklar kaç derece acaba
  4. S

İşlemci ısınma sorunu

Dostlar selam ryzen7 9800x3d işlemciye sahibim. İşlemcinin soğutmasını Lian li hydroshift AIO 360 LCD modeliyle sağlıyorum. Herhangi bir oyunu açarken örneğin fortnite işlemci oyun ekranı yüklenirken anlık 95 dereceleri görüyor 20-30 saniye sonra yavaş yavaş 75-85 derece arası sıcaklılara...
  5. S

Rgb ve stabilizasyon sorunu

Dostlar selam gskill royal neo 16x2 6000mhz ram kullandığım sistemde,sistemi ilk açtığım zaman ramin rgb aydınlatması kafasına göre sırayla yanıyor. Pc ekranı geldikten sonra benim ayarladığım şekline dönüyor aynı sorun aldığım Lian li hydroshift sıvı soğutmasında da şu şekilde: Sıvı soğutmanın...
  6. S

Uyumluluk sorunu yaşar mıyım

Dostum şuan soğutma ve tasarım ekosistemi konusunda sektörde zirvedeler en basitinden bu sıvı soğutmanın boruları sıvı soğutmanın arkasına sabitlendiği için ramin önünden inen boru görüntüsünden kurtulabiliyorsun bu bile bu firmayı tercih etmek için bir etken oluyor
  7. S

Uyumluluk sorunu yaşar mıyım

Dostlar selam, lian-li hydroshift 360 TL modelini almak istiyordum fakat stoklarda uzun zamandır yok sadece bir sayfada var orası da çok pahalı ve tam olarak güvenemediğim bir sayfa, durum böyle olunca ben de Lian-li hydroshift 360N modelini alıp kendim 3 adet TL fan alıp birleştirmeyi düşündüm...
  8. S

Rx 9070 xt mi yoksa 5070 ti mı?

Dostum yorumdaki arkadaşların bilgisizliğine hayran kaldım maalesef, öncelikle sana söylemek istediğim rx9070 xt ekran kartı 5070 ti ile bu fiyat bandlarında rakip bile olabilecek seviyede değil şuan ki fiyat seviylerinde 5070 ile rekabet edebilir. Sebebi ise 5070 ti ın saf güçte 9070xt ile kafa...
  9. S

Hangi ekran kartını almalıyım ?

5070 almak bence de mantıklı değil fakat sadece cs2 oynuyorum biraz keyfi bir set-up dizdim almayı düşündüğüm ekran kartı 35-38 bin bandında 53 bin TL'ye çıkmak benim için zor olacak biraz o yüzden rog serisi 5070 işimi görür diye düşünüyorum 1749196309 dostum aslında sadece görüntü olsun diye o...
  10. S

o ekran kartı da aynı fiyata 5070 ti olması açısından mantıklı ama,dediğim gibi estetiğe önem verdiğim için gaming trio serisi yada rog strix tercih etmek istiyorum açıkçası bir de fps oyunları oynadığım için ekran kartında %20 performans farkı benim için çok önemli değil gibi :D
  11. S

indirimde 39kya falan düşüyor çok fiyat farkı olmuyor o zaman indirimde denk getireceğim
  12. S

ben de tasarımına hayran kaldım dostum açıkçası, son zamanlarda gördüğüm en güzel tasarım olabilir uzun ömürlü bir sistem olacağından ben de rog strix tercih etmeyi düşünüyorum sence msi anakart için mantıksız mı olur aklımdaki soru işareti o
  13. S

Dostlar öncelikle hepinize iyi bayramlar, r7 9800x3d msi x870e carbon modelli bir sistem topladım sıra ekran kartını almaya geldi sistemi toplarken estetik kalite ve tasarıma önem verdiğim için parçaları fiyat/performanstan ziyade estetik görüntüye de önem vererek aldım. Ekran kartı konusunda...
  14. S

PSU Sistemime uyum sağlar mı ?

Malesef bu konuda biraz eşeklik yaptım bu sisteme Lian li akvaryum kasa yakışırdı sistemi topladıktan sonra 3-4 ay idare edip lian li bir dış kasaya geçme fikrim var
  15. S

PSU Sistemime uyum sağlar mı ?

Dostlar selam, parça parça sistem toplamaya karar verdim ve ilk olarak psu dahil olan bir kasa satın aldım. Fakat sistemi toplamaya başladıkça PSU nun bu sisteme yeterli olup olmayacağı konusunda kafamda soru işaretleri var. Sistemim şu şekilde Ryzen7 9800x3d RTX 5070 Msi X870E Carbon Wifi...
Geri