Sunstorm isimli üyenin son içerikleri

1. Sunstorm

Yardım Tray İşlemci Aldım Lekeli ?

Bende vatandan tray işlemci aldım ama tepsiden kendim seçtim tamamen lekesiz ve çiziksiz vatana iade edin derim.
  2. Sunstorm

R7 5700 İşlemci Sıcaklık Davranışı Hakkında | DonanımHaber Forum

Uygun fiyata sıfır r7 5700 aldım ancak sıcaklık önce kullandığım 5600 den epey yüksek olduğu için 240mm xigmatek aurora soğutma yerine 360mm zalman alpha2 sıvı soğutmaya geçtim, ama fark sadece 3-4 derece oldu, xigmatek te 81 dereceyi görürken zalmanda 77 dereceye düştü. Sıcaklık tepkisinde de...
  3. Sunstorm

Galaxy Buds3 Pro alınır mı?

Freebuds pro 3 te bile dört sürücü yok :) Freebuds 6i modelinde 4 mıknatıslı 1 adet dinamik sürücü mevcuttur. Freebuds pro 3 modelinde ise biri dört mıknatıslı biri de planar(düzlemsel) toplam iki adet sürücü mevcuttur.
  4. Sunstorm

📌 Cumhurbaşkanı'ndan emeklilere yeni müjde!

Beklediğim tek müjde sandık vasıtasıyla görevi bırakması...
  5. Sunstorm

Samsung M5 Monitörde Görüntüde Bozulma Oluyor Sebebi Bilen Var mı?

Samsung çamura yattı, çözüm üretmek adına attığı hiçbir adım yok. Efenim ortada sorun falan yokmuş ve her şey normalmiş...Bu firmadan mal alacaksanız dikkatli olun samsung tüm arızalara normal deme ve sizin şikayetiniz için "cihazda şikayet olmadığı bildirildi" diyebilme potansiyeline sahip...
  6. Sunstorm

Dolandırılma ihtimalim kaç? Sarı site Paraö güvende

Param güvende ile asla mal göndermem. En başta satışa elden satılık şerhi koyarım çok ısrar eden olursa önce havale sonra kargo şeklinde ürünü yollarım bunu yaparkende havale edilen tutarı çekerim, doğru kargonun yolunu tutarım.
  7. Sunstorm

o ayarlar bu monitörde mevcut değil maalesef...
  8. Sunstorm

overdrive dediğiniz ayar monitör üzerinden mi ayarlanıyor monitörde farklı bir isimde geçiyor olabilir mi acaba?
  9. Sunstorm

32 İnç Va Monitör Tavsiyesi

Kullanım şeklim %70 sinema video içerik tüketimi, %40 oyun(aksiyon, macera, yarış) aşırı hıza ihtiyacım yok, garip görüntü kusurları olmasın, kontrastı yüksek olsun, renkler canlı olsun siyah başarımları iyi olmadığı için ips düşünmüyorum. Bütçem maks 6.5k
  10. Sunstorm

Yaşadığım sorun başlıktaki gibi monitörü daha yeni aldım 8 yıllık monitörümde böyle bir sorun olmuyor. Gforce experience ile oyun kaydı alıp monitörün kendi media oynatıcısında oynatıyorum aynı sorun gözüküyor oynadığım tüm oyunlarda(gtav, cyberpunk, rdr2, wrc rally) durum bu şekilde. Cihazın...
  11. Sunstorm

(Rehber) 18 yaşından küçük olup aşı hakkına sahip olabilme

Aşı şakşakçısı Mehmet Ceyhan kimdir buyurun iyi seyirler...
  12. Sunstorm

Çözüldü✓ ekran kartı ses gelmesi (Çözdüm arada oluyor ama artık yok)

Furmark gibi bir test yada oyunda ses ekrandaki grafikle senkronize şekilde değişiyorsa coil whine dır.
  13. Sunstorm

Aşı karşıtı diyorsan bu genellemedir. ki ortada henüz ruhsat alabilmiş yani aşıya dönüşmüş bir mrna sıvısı yok. "Komplo teorisi" denip itibarsızlştırmaya çalışılan şeyler pekala gerçeğe dönüşür bunun yüzlerce örneği mevcut. "Kimse inanmaz" dendiğinde kati anlam taşır ve çoğunluğu temsil etmez, 5...
  14. Sunstorm

Birincisi aşı karşıtı değilim tüm çocukluk ve okul dönemi aşılarını oldum ek olarak kuduz ve tetanoz aşıları oldum!!! (Ama asla aşı tapar olmadım) İkincisi sadece belgeyle gelen profesörlerin videolarını paylaştım(konu dışı olduğu için gül haç örgütüne ait belge ve linklerin de bulunduğu...
  15. Sunstorm

Doğru olan herşeye karşı çıktığımı nereden ve hangi doneden yola çıkarak anladın? Dünya düz diyen aklı kıt olanlarla aynı kefeye koymaya çalışırsın da ona okkan da bilgi birikimin de yetmez ;) Yüksek kullanıcı sayısına ulaşan tüm forumlarda bahse konu firmanın trol grupları devriye geziyor...
Geri