Ekran kartı pinlerinin yerine düzgün oturduğundan ve doğru soketin takılı olduğundan emin olun. DDU ile ilgisi yok dos/bios ekranında dahi görüntü alamıyorsanız güç hattı yada ekran kartında sorunu olabilir...
Amazon üzerinden almanız güzel ama satıcı kendisi olmadığı sürece malesef servislerle uğraşmak gerekiyor satıcı Amazon olduğunda böyle bir sorun olmaz. Misal aldığım monitörün sol hoparlörü cızırtılı ses veriyor durumu Amazon a anlattım ayıp oranında indirim talep ettim şak diye %10 a denk gelen...
Woled lerde çok fazla banding ve grey uniformity görülmeye başladı, fo32u2 yi iade edip xg32ucwg almayı düşündüm ama gel gör ki bu sıkıntı olursa cidden üzülürüm dedim ve bi tık aydınlanmış siyahlar ve qd oled ile devam etmeye karar verdim. O bakımdan woled alırsanızda kolay iade edebileceğiniz...
Fo32u2 ye sahibim ve monitörden genel olarak memnunum eğer fazla gün ışığı alan bir oda değilse yada fazla aydınlık bir oda ve siyah yükselmesi sorunu beni rahatsız etmez diyorsanız giga derim. Eğer oda fazla ışık alıyorsa LG 32GX850A modelini alın derim bunda çok aydınlık odada göreceğiniz...
Steam de gta v enhanced açtığımda sol köşedeki osd donanım verilerini nereden kapatabilirim ctrl+shift+o denmiş ama kapanmıyor, afterburner açık değil ve radeon katman kapalı ?
Bugün FO32U2 monitörüm geldi inceleme videolarında hep çok parlak oda ve ambient rise black level sorunundan bahsedilmiş ama bazı aklı selim kullanıcılar da bu durumun aşırı parlak odalarda ve kamerada çok daha bariz göründüğünü yazmışlar..evet aynen altına imza atarım 3 metre arkamda pencere...
Uygun fiyata sıfır r7 5700 aldım ancak sıcaklık önce kullandığım 5600 den epey yüksek olduğu için 240mm xigmatek aurora soğutma yerine 360mm zalman alpha2 sıvı soğutmaya geçtim, ama fark sadece 3-4 derece oldu, xigmatek te 81 dereceyi görürken zalmanda 77 dereceye düştü. Sıcaklık tepkisinde de...
Freebuds pro 3 te bile dört sürücü yok :)
Freebuds 6i modelinde 4 mıknatıslı 1 adet dinamik sürücü mevcuttur. Freebuds pro 3 modelinde ise biri dört mıknatıslı biri de planar(düzlemsel) toplam iki adet sürücü mevcuttur.
Samsung çamura yattı, çözüm üretmek adına attığı hiçbir adım yok. Efenim ortada sorun falan yokmuş ve her şey normalmiş...Bu firmadan mal alacaksanız dikkatli olun samsung tüm arızalara normal deme ve sizin şikayetiniz için "cihazda şikayet olmadığı bildirildi" diyebilme potansiyeline sahip...