https://www.garajonline.com.tr/biostar-gtx1650-super-4gb-128bit-gddr6-vn1656sf41-2209
Kartın soğutması nasıldır bilgisi olan var mı?Bu fiyata tercih edilir mi? Nvidia kart istiyorum başka önerilere de açığım.
Bütçe: 4000TL
Merhabalar itopyadan asus mouse aldım, geleli birkaç saat oldu ancak armoury create uygulaması kafayı yedirtti mouse'dan da soğudum. İade etmek için kutu içeriğini eksiksiz yollamak ve ürüne herhangi bir zarar gelmemiş olması haricinde bir şart bulunuyor mu bilgilendirirseniz sevinirim.
21 yaşındayım umarım 30 yaşında bu kafa yapısında olmam, engeli dört gözle bekliyorum. Kimseyi kırmak istemedim beni yanlış anladığını düşünüyorum, yaşının büyüklüğüne yakışır şekilde tepki versen, keza ben de benim yaşımın küçüklüğüne göre, daha iyi olurdu aramız canın sağ olsun.
Bu kadar agresif konuşmana gerek yoktu kafayı mı yedin vs vs. Hadi ben okuduğumu anlamıyorum. Sen yaptığının farkında değilsin. Al satcılar derneğine kayıt olman gerekmiyor ''al-satcı'' olmak için al sat yapman gerekiyor ve sen de hali hazırda bunu yapıyorsun, hatta en uyguna ben satıyorum...
Verme kimseye fazladan para bir daha indirim olursa o zaman alırsın başka bir şey beğenirsin vs. vs. Al sat yapanlardan almaya devam ettiğin sürece onlar almaya devam edecek en iyisi almamak, alma kalsın ürün ellerinde.