demonte seçeneği olmadığından zaten kesin cevap aradım ama ulaşamadım.
İşlemci anakart vs zaten tamam kasa alıyoruz ve ekran kartını zqaten ayrı kutuda gönderiyorlar.
Ayrıca neden paneldeki soruya kapalı kutu gönderiyoruz yazıp sonra bunu arayınca tam tersini söyledirler ayrı bir muammma...
ÇÖP bence. Alacaktım ama almadım. hala sepetimde hiç düşmedi....
Öncelikle benim ekran kartı hassasiyetim var.
Arayıp Ekran kartını açmadan mı açıp mı gönderdiklerini sordum. N11 panelinde sordum, hayır sıfır kapalı kutu gönderiliyor yazdılar. Ancak bunun üstüne iki kez aradım ikisindede açıp...
selam, vidaları kontrol edelim, tam oturmayan varmı? SS dinleyin gerçekten devir dayım var mı. Eksoz fanına bakın kasanın. Diper fanları kontrol edin. Biosu güncelleyin ve ayarları varsayılanda tekrar deneyin. En kötü ihtimal işlemci patates olması... ben yeni kurdum x870 gigabyte üstüne seotep...
Ben de 9700x ve 7900 de var. nerde kullanacağınıza göre biraz farklılık gösterebilir . 9700x genel olarak daha iyi görünse de Çekirdek sayısının ve çoklu işlerin yer aldığı durumda r9 daha ön plana çıkar
Ben bu konuyu görür görmez Vatan’da tanıdıklarım var aradım, muhtemelen mağazalar hatta kimseyi yargılamayayım ama mağazadaki elemanlar daha hızlı davrandılar. Zaten topu topu 3-5 olan toplam stokta yok oldu gitti
arkadaşlar özlen bilgisayar satıyor hiç ptt avm de alışveriş yapmadım. güvenilir mi??
1778766559
sorun yaşarsak iade vs arkasında duruyormu? müşterinin?