Supraaaa isimli üyenin son içerikleri

1. S

ASUS 540 HZ VS BENQ 540 HZ hangisini almalıyım ?

arkadaşlar ben karar veremedim benq daha pahalı olmasına ragmen asusun gecikme süreleri daha iyi gözüküyor yanlış mı bakıyorum biri yardımcı olabilir mi hangisi daha iyi hala çözemedim
  2. S

haklısın
  3. S

kanka 540 da kararlıyım 360 alıp sonrasında tekrar upgrade için onu satmak zahmetli olur
  4. S

rtx 4070 ryzen 7800x3d olucak umarım ulmb nin gecikme süresi daha iyi gördügün gibi benq bizi mi kandırıyor :d
  5. S

buldum bundan bahsediyordum gecikme süresini arttırıyor diye doğru şeye mi bakıyorum 1729196460 2. el benq olsa alıcam galibada bulamıyorum :/
  6. S

dyac kullanmasam bile mi 1729196189 dimi devasa bi fiyat farkı performansta öyle mi diye endişeleniyorum
  7. S

çogu oyuncu kullanmıyor diye biliyorum göz yormasından ve gecikme süresini arttırmasından dolayı
  8. S

teşekkür ederim dostum gecikme olarak gerçekten iyisze güzel ama dyac teknolojini kullanıcagımı sanmıyorum ulmb de dahil hem göz yoruyor hemde gecikmeyi arttırıyor diye biliyorum öyle mi sencede
  9. S

bilmiyorum gördügün gibi benq önerdiler çok bi fark var mı onu merak ediyorum ama cevaplayan olmadı farklarını
  10. S

monitörlerin üstünde 6 saaatten fazla kullanmayın yazıyor ve 3 saat kullanınca uyarı veriyor yanma olayı demekki hala var 480 hz asus oled çıktı galiba şuan en iyisi o ama ben benq yada susun 540 ını almayı planlıyorum fiyat farkına değicek bi farkları var mı bilmiyorum herkes benq diyor ama...
  11. S

kanka oledler çok ısınıyor korkuyorum
  12. S

kanka oledlere baktımda oledlerdeki yanma olayından dolayı alasım yok 1729116827 şöyle bu karşılaştırmalara baktıgımda asusunki daha az gecikmeye sahip olarak gözüküyordu bilmiyorum asusda gsycn özelligi varmış bu pek bir şey ifade eder mi? ve benqdaki black equalazier asusdakinden iyi mi sence...
  13. S

kanka aralarındaki farkları söyleyebilirmisin benq şişirilen bir marka mı fiyat farkı baya var
  14. S

Arkadaşlar asus ile benqnun 540 hz monitörü arasında kaldım bunlardan gerçekten anlayan varsa yardımcı olabilirmi benq çok daha pahalı ama ne gibi farkları var asusla birisi asusun benq kadar net ve akıcı olmadığını felan söylemişti kararsız kaldım
  15. S

CS2 trade için türk discord sunucuları önerir misiniz?

cs2 trade için tr dc sunucuları var mı güzel
Geri