supremee123 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Bu anakartta dual bios var mı?

Güncelledin mi hocam bende korkuyorum güncellemeye :D
  2. S

Format atarken bilgisayar bozulur mu

Selamlar. Valorant oynamak için secure boot açmak gerekiyormuş ve bende disk mbr diye açamıyorum. Gpt yapacagım ve format atmak gerek. Sorunum ise format atarken bilgisayarın açılmama gibi bir durumu olur mu yani bilgisayar bozulur mu yanlış birşeyler yaparsam diye korkuyorum bilgisayarın...
  3. S

Çözüldü✓ Oyun oynarken ekran gidiyor ve kasa çalışıyor

Saolun çözümü buldum. Kasanın içini açıp baktım ki ekran kartının 6 pini takılıydı ve 2 si boştaydi. Hemen taktım. Şuanlik bir sıkıntı yok sorun çözüldü saolun cevaplarınız için.
  4. S

Oyun yada tam ekran uygulamalarda ekran kapanıyor kasa çalışır durumda

Çözebildin mi hocam aynı sorun bendede var
  5. S

Corsair rm650 1713720906 Deneyeceğim.
  6. S

Selamlar. Oyun oynarken vsync devre dışı bırakınca veya kabloya dokununca ekran gidiyor ve kasa çalışıyor. pc düğmeden kapatıp tekrar açınca driver gitmiş oluyor. ekran kartım Rx6650xt. Kafayı yemek üzereyim. eski monitörümde de oluyordu dönüştürücü kullanıyordum ve sorun onda sanıyordum fakat...
  7. S

Ekran Gidiyor ve Sürücüler Siliniyor

Hocam cozebildiniz mi aynı sorun bendede var ve monitör eski dönüştürücü kullanıyorum ondan kaynaklandığını düşünüyorum siz nasıl çözdünüz
  8. S

Ekran kartım bozulur mu?

Bendede hadron marka bir dönüştürücü var dediğim gibi dandik ve büyük ihtimal isindigi için görüntü gidiyor. 1710091335 Dediğiniz şeyi yaptım fakat işe yaramadı
  9. S

Ekran kartım bozulur mu?

Monitörüm bu ortada bi tuşu var ona bassam olur dimi?
  10. S

Ekran kartım bozulur mu?

Tamamdır. Şu tuşla ekran kartını yenileme işi dikkatimi çekti videosunda izledim Bakicaz olucak mı.
  11. S

Ekran kartım bozulur mu?

Anladım. Ben 5 saniye sonra açıyorum normalde.
  12. S

Ekran kartım bozulur mu?

Dediğim gibi kapanıyor açıyorum ayni oyuna girdiğim zaman 20 dk sonra geri kapanıyor sesler geliyor. Bu arada dediğiniz şeyi yapacağım inşallah olur.
  13. S

Ekran kartım bozulur mu?

Driver bazen gidiyor bazen gitmiyor. TV de deneme şansım yok. Dönüştürücüde olduğunu düşünüyorum. Ekran gittigi sırada kabloyu algılamadıgından driver gidiyor olabilir mi?
  14. S

Ekran kartım bozulur mu?

Selamlar. 2 ay önce aynı konuyu açmıştım fakat bilgili biri olmadığından konuya bir açıklık getirememiştik. Sorunum; Ekranım çok kötü 60 hz VGA girişli fakat kasam çok iyi rx6650 XT var ve bu da hdmi ve DP girişli bu yüzden ucuzluk yerinden VGA dönüştürücü aldım ve oyun oynarken bir anda ekran...
  15. S

15.844 TL'ye dizdiğim AM5 sistem alınır mı? (GPU yok)

2. Elde daha iyi fiyata ekran kartlı bi pc alabilirsin. En azından RX 6600 falan olur.
Geri