Bu tur materyalleri kullanamiyorum ben ya, telefonu bile kilifsiz kullaniyorum bende son zamanlarda vucudum tepki vermeye basladi bu tur seylere yoksa boyle birsey dusunuyordum klavye ile mouse
Bende de dream gamer thunder dragon glass var mevcut skatezleri biraz hizli tuketti 😅 yeni mouse siparis verdim.(Skatezden dolayi degil) Olmazsa bu soyledigini yeni mouse alabilirim ilerleyen zamanda bu aklimda
Beyaz sirkeyle dogrudan temizlemiyorum. 1litre suda 1yemek kasigi kadar ya var ya yok o sekilde spreyle beze sıkıyorum daha sonra silip kuru tarafiyla siliyorum yani beyaz sirke orani cok dusuk ama bundan sonra sade suyla silecem
1766730011
Ayni durum magnezyum mouselarda da mi olur...
Normalde scyrox v8 mouse cok seviyorum begeniyorum asiri guzel ama sirf bu plastik sorunu yuzunden gozu kararttim magnezyum mouse alabilirim ayni sorunlar yasanmayacaksa.
28mart 2025te almisim. Suyla da denedim yine ayni his. Kaydirma tekerlegide oyle. Yeni sayilir mouse sirkeli su dedigimde 1litre suya 1yemek kasigi kadar sirke koydugum fisfisla bezi islatip oyle siliyorum ya cok sirkeyede maruz kalmiyor