Parası olan adam düşünmeden alsın derim o kadar kaliteli bir anakart fakat , AMD asıl tüm problemleri çözdüğü , özellikle RAM konusunda , ayrıca USB portları ve PC5 Express veriyolu konusunda da extra gelişmeler olduğu yeni nesil X870 serisini bekleyin derim . Tabiri caiz ise en kötü B-serisi...
Acaba gaming monitör olarakta kullanılır mı ? Singeplayer oyuncuyum zaten . Kaldı ki online oyun bile oynansa OLED olduğu için tepki süresi doğal olarak çok düşüktür . Bunu bi sorgulasak iyi olur .
Bro siyaset mi yapıyoruz burada sakin ol , adamlar koymamış işte . Çocuk öldüren katil İsrail var amg listede ne anlatıyon . Yok biz kötüyüz şuyuz v.s . Tamam biz kötüyüz de , zararı bize . Hayatımda ilk defa adını okuduğum ülke var listede . TR'ye saygı göstermek zorunda tabi . Nvidia...
. Burada PCHOCA'sı zamanında kullanmış . Ben sadece bu kasa özelinde kaliteli diyebilirim . Diğer MSI Kasa kalitelerini bilmiyorum . Yorum için teşekürler ...
1717511550
Yorum için teşekürler . Bende İCUE5000T ve Morpheus arasında kaldım :) Tabi bazı şeyler para ile de olmuyor . Zevk meselesi :)
İleriye'de mantıklı geriye'de kardeşim . Kasa göründüğünden daha büyük . İncelemelerini Youtube'dan izleyebilirsin . Tabi bu paralara farklı alternatiflerde var . Kasa olayı biraz şahsi ve zevk meselesi . Fakat ürün fiyatı şuan için uygun .
1717513481
Tamamdır . Biraz render kasasını andırıyor...
Amazon Kasa'nın Link ;
https://www.amazon.com.tr/ASUS-ProArt-PA602-Bilgisayar-Kasas%C4%B1/dp/B07MDV2GYF?ref=dlx_deals_dg_dcl_B07MDV2GYF_dt_sl14_d8&tag=technopattr-21
Kardeşim şu kendimizi boklama işini bi bırakın . Ruslar v.s neler yapıyorlar , anlatsam bizim masum çocuklar cennetin 7.katında dersin . Ayrıca listedeki ülkelerin 30 tanesini toplasan bi TR'deki oyuncu kitlesi etmez . Küfür etmek istemiyorum ama sikimsonik o kadar ülke varken , TR gözardı etmek...
Bu sıvı soğutma Tier List 1 bir ürün , ayrıca 6 yıllık garantisi var . (Global) .
420mm sıvı soğutma destekli kasalar ;
Raijintek ZOFOS Ultra
Cooler Master MasterBox 600
Cooler Master HAF700 / HAF 700 EVO
Asus ProArt PA602
ASUS ROG Strix Helios GX601
ASUS ROG Hyperion GR701
Deepcool...
TR'de garip bi indirim var . Ortalık karıştı sanki , düne kadar 4-5k'dan inmeyenler , bugün 3k'lardan kaliteli sıvı soğutmaya başladı . Bizim firmaları gazlayıp birbirlerine ağır rekabete sokmak lazım . 2k 3fanlı sıvı soğutma alırsak şaşırmayın :)