suqa isimli üyenin son içerikleri

1. suqa

Ebay'dan Alınan Ürünler Gümrükte Geri Döner mi ve Uğraştırır mı ??

Kitap vb. şeylerde de mi aynı durum geçerli hocam?
  2. suqa

❌İndirim Bitti! Ipad Air M4 40.726,22tl Peşin Fiyatına 6 Taksit

Tanıdıkta a16 vardı, valla ne diyim beğenmiştim tableti
  3. suqa

❌İndirim Bitti! Ipad Air M4 40.726,22tl Peşin Fiyatına 6 Taksit

Ekranı kötü diyolardı gerçekten öyle mi?
  4. suqa

3.000tl'ye Deri Ceket Önerisi

İçi sıcak tutucak pamuk bir hırka/ceket alabilirsiniz tek sıkıntı yamurda ıslanıyorsunuz. Mont vb. şeyleri giymeyi sevmeyen biri olarak kışları içime sweat+içlik bir de dediğim tarzdan bir hırka/ceket alıyorum pekte yağmurda dolaşmadığımdan sıkıntı olmuyor ama kendi tercihiniz, yağmurda...
  5. suqa

Hangi havalarda giyiceksiniz ki hocam ona göre pamuk hırka/ceket tarzı bir şey almanız daha iyi olur
  6. suqa

Hocam deri ceketler çok pahalı ayrıca sizin attığınızda suni deri %100 poliester yazıyor bir nevi poşet giyiyorsunuz , eğer hakiki deri istiyorsanız bütcenizi biraz daha çıkarmalısınız
  7. suqa

En sevdiğiniz şarkı & müzik ne?

Ceg-Dedemin Anadolu Khont-Gözlerinde Nirvana- Shaped Box
  8. suqa

2000-2200 TL Civarı Bluetooth Hoparlör Öneri

Soundcore 2 de 12w hoparlör var benim odamı inletiyor sizin attığınız 40w ses kalitesini bilemiyorum ama ses seviyesi olarak tadmin eder sizi
  9. suqa

2000-2200 TL Civarı Bluetooth Hoparlör Öneri

Hocam soundcore 2 öneririm bana gayet yetiyor
  10. suqa

Steam Chat Bağlanılıyor Da Kalıyor

Bunu bende yaşadım, çözümü ise daha doğrusu bende işe yaran çözüm steam ayarlardan betaya katlımak ardından steamden çıkış yapıp tekrar girmek oldu bir forumda okudum bu arada ama hangi forum olduğunu hatırlamıyorum
  11. suqa

Dostlar Sarıcak ve Sürükleyici Kitap Önerisi ?

Başlangıç olarak 'bir idam mahkumunun son günü' olabilir akıcı bir kitaptı sonra belki 'beyaz geceler' iyi olur
  12. suqa

Amazon Almanyadan Ürün Getirtmek

Biraz araştırdım, bu kitabı satın alanlara sordum gümrük mevzusu kitaplara dahil değilmiş sıkıntı çıkmıyormuş
  13. suqa

Amazon Almanyadan Ürün Getirtmek

Amazon Almanyadan berserkin collector özel baskısını alıcam gümrükte sıkıntı çıkar mı?
  14. suqa

En Sevdiğiniz Oyun (Tek Seçim Hakkı)

Superliminal
  15. suqa

Kimsenin Umrunda Değilim

Durumunu iyi anlıyorum hocam benzer şeyleri yaşamış biri olarak yapabilceğin şey kendinle barışmak gerçekten hayat başkalarına bakarak,dayanılarak geçicek bişe değil Sevgili konusunda diyebilceğim bişe şu olabilir benim niye olmuyoda herkesin oluyor gibi bi büşüncen varsa bu düşünceden...
Geri