8bitdo 2c'nin renk seçeneklerini pek sevmedim. GameSir Nova lite ile çok fark olur mu arasında? Temudan Machenike G1 Pro almayı düşünmedim de değil karar veremedim hangisini almalıyım.
PC için gamepad arıyorum. Genel olarak FIFA PES oynayacağım. GameSir Nova Lite almayı düşünüyorum şuanlık ama pek kullanan göremedim. GameSir gamepadlerinden kullanan biri varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Ve sizce bu bütçeye bu gamepad alınır mı? Kablolu veya Dongle ile kullanmak...
Bu kadar fazla cevap alacağımı bilmiyordum kusura bakmayın :D Render derken fazla abartılı bişi değil video falan renderlayacağım. Macbook almayı düşünmüyorum onu da belirteyim. Tamamen sessiz olamaz hiçbir laptop ama boşta acayip ses çıkarmasınıda istemem tabii. Lenovo LOQ almayı düşünmüştüm...
33K bütçe ile laptop alacağım. Render tarzı işler için kullanılacak. Bütçeyi 1-2k aşabilirim. Laptop piyasasını çok iyi bilmiyorum sessiz ve çok ısınmayan laptop olursa güzel olur.
Monitörü alalı 4 ay falan oldu. Bi gün bilgisayarı açtığımda sağda ölü pixel olduğunu gördüm. Çok rahatsız etmiyordu bir şey olmaz dedim. Sonra ki gün ölü pixel daha da büyüdü ve şuan ekranımın sağ tarafı full ölü pixel. Gri renkte belli oluyor. Oyunlara girincede belli oluyor çok sinir bozucu...
Her psu da olucak diye bir şey yok büyük ihtimal eski bir psu. Dönüştürücü pek önermem ama çok lazımsa kullanabilirsiniz. Sata to 6 pin veya molex to 6 pin.
Selam. Yakın zamanda kulaklık alacağım. Oyun amaçlı kullanılacak. Herkes cloud 2 öneriyor fakat 2000tl olmuş bu nedenle bende yeni konu açmak istedim.
Aklımda Olanlar;
HyperX Cloud Core 7.1
Gamepower Fujin 7.1
Selamlar. 5 yıldır Superonline kullanıyorum. Her gün (gerçekten her gün) kopmalar, her 5 saniyede bir ping, asla sabit olmayan download değerleri yaşıyorum. Kısacası bıktım. Müşteri hizmetlerini arasam 20dk bana vaat edilen 24mb alabiliyorum ama sonrası da 0.24 1 2 4 gibi değerler alıyorum...