Surgeon40 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Rufus iso yansısı ayrıştırma hatası

2. S

Evet yaptım rufustaki bütün ayarları denedim diyebilirim.
  3. S

Evet öyle yaptım direk flasha yüklenen tarzda denedim ama bu seferde laptop usb görmüyor çözemedim . Bios ayarlarını felan da yaptım ondan yana sıkıntı yok.
  4. S

çeşitli yollar denesem de rufus sürekli bu şekilde hata veriyor dostlar. Winarchiver ile denedim fakat gene olmadı çözümü var mıdır acaba ? Windows 11 için .
  5. S

Bu laptop alınır mı?

Teşekkür ediyorum düşüneceğim
  6. S

Bu laptop alınır mı?

Yani oyunlarda illaki fps farkı olur gibi.
  7. S

Bu laptop alınır mı?

Çok ısındığını söylüyorlar. Tulpar dışında bulamadım bu fiyata alınacak bir şey.
  8. S

Bu laptop alınır mı?

Hp Victus 16-R1041NT 9J243EA Intel I7-14700HX 16GB 1tb SSD 8gb RTX4060 16.1 144Hz Gaming Notebook https://app.hb.biz/hhHdizTaf4FY Merhaba arkadaşlar bu laptop alınır mı sizce kullanan var mıdır?
  9. S

Acil gaming laptop önerisi

Bütçemi aşıyor hocam güzel makinalar ama teşekkürler yardımınız için galiba monster alacağım.
  10. S

İlk baktığım şey işlemci l3 e bakıyorum bu fiyatlarda en iyi işlemci Monster geliyor bana o da fps oyunları oynayacağım için ha single oyunlarda oynayacağım elbette o yüzden ekran kartı da üzsün istemem .
  11. S

Hocam zaten sizlerin bilgilerine güvendiğim için soruyorum yoksa burada genel olarak bilgisayar hakkında temel bilgilere herkes hakimdir diye düşünüyorum
  12. S

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a7-v16-1-4/ Ben de bu bilgisayarı düşünmüştüm ekran kartı ve ssd farkı var sadece . Çok farkı olur mu ekran kartının?
  13. S

Bu laptopu ilk kez gördüm herkes öneriyor galiba 1748816422 Taksit oldugu için monster düşünmüştüm sizce monster alınır mı
  14. S

Merhaba arkadaşlar acil laptop alıcam önerilerinizi bekliyorum. Genel olarak oyun için istiyorum fps oyunları oynayacağım ek olarak da soğutma ister mi yoksa alacağım laptopun kendi soğutması yeter mi onu da yazarsanız sevinirim.
  15. S

Hangi hikayeli oyuna girişmeliyim

Assassins creed serisi en azından 3 remastedı kesinlikle oyna bence
Geri