Surgeon40 isimli üyenin son içerikleri

1. S

2.5k Bütçeyle Mouse ve Mouse Pad Arıyorum

Teşekkürler hocam hala düşünme aşamasındayım.
  2. S

Teşekkür ederim
  3. S

Kaymasıda kalınlığı ile alakalı sanırım. Teşekkür ederim reis vakit ayırdığınız için .
  4. S

Reis 50x50 büyük olmaz mı ne diyorsun.
  5. S

Öneri Oynayacak oyun bulamıyorum

Ben de en çok AC3 seviyorum. Oynamayalı uzun süre olduysa deneyebilirsin farklılık olur.
  6. S

Teşekkür ederim . 1 k civarı 1746443267 Güzelleri biraz tuzlu geldi 😂 1746443379 Aklımda razer vardı zaten teşekkür ederim
  7. S

Arkadaşlar mouse için kablolu max 2.5k bütçem var ha bu fiyata sağlam kablosuz varsa o da olabilir. Mouse pad içinde sadece fareyi kaplasın istiyorum . Şimdiden teşekkürler.
  8. S

Öneri Oynayacak oyun bulamıyorum

Ac serisi ilk oyunları felan baya güzel bence oynamalasın.
  9. S

Kulak içi kulaklık alınır mı ?

Böyle oldugunu tahmnin ediyordum da işte belki rahat olur diye düşünmüştüm 1746432547 1746432565 Eyv reis 1746432635 Saolasın hocam vazgeçtim zaten kulak içini de çok ağrıtıyormuş sanırım.
  10. S

Acil hazır sistem önerisi 30k civarı.

Saol reis pek vaktim yok tek tek almak için o yüzden hazır sistem bakıyorum önerilerini dikkate alacağım .gözüne alınabilir sistem çarparsa linklersen sevinirim.
  11. S

Saolasın hocam peki bu ses kartı felan muhabbeti var mı çok bilgim yokta. 1746404902 Ucuz diye ben de onu gözüme kestirmiştim. 1746404936 Testini yapınca mutlaka yaz reis merak ettim.
  12. S

fps oyunları oynayacağım biraz rahat olsun yer kaplamasın istiyorum sizce alınır mı ? Alınırsa önerileriniz nedir .
  13. S

Peki ekran kartı hikayeli oyunlar oynasak etkiler mi?
  14. S

İşlemci sizce yeterli midir ? 7500f düşü ne önerirsiniz hocam sistem attım ama gözükmemiş linkten dolayı sanırım.
  15. S

İşlemci sizce yeterli midir ? 7500f düşünmüştüm ama
Geri