Evet öyle yaptım direk flasha yüklenen tarzda denedim ama bu seferde laptop usb görmüyor çözemedim . Bios ayarlarını felan da yaptım ondan yana sıkıntı yok.
çeşitli yollar denesem de rufus sürekli bu şekilde hata veriyor dostlar. Winarchiver ile denedim fakat gene olmadı çözümü var mıdır acaba ? Windows 11 için .
İlk baktığım şey işlemci l3 e bakıyorum bu fiyatlarda en iyi işlemci Monster geliyor bana o da fps oyunları oynayacağım için ha single oyunlarda oynayacağım elbette o yüzden ekran kartı da üzsün istemem .
Hocam zaten sizlerin bilgilerine güvendiğim için soruyorum yoksa burada genel olarak bilgisayar hakkında temel bilgilere herkes hakimdir diye düşünüyorum
https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a7-v16-1-4/
Ben de bu bilgisayarı düşünmüştüm ekran kartı ve ssd farkı var sadece . Çok farkı olur mu ekran kartının?
Merhaba arkadaşlar acil laptop alıcam önerilerinizi bekliyorum. Genel olarak oyun için istiyorum fps oyunları oynayacağım ek olarak da soğutma ister mi yoksa alacağım laptopun kendi soğutması yeter mi onu da yazarsanız sevinirim.