android 10 telefonum için android 9 bir custom rom buldum tahminimce olmaz ama eski android sürüm romu atsam sıkıntı olur mu? rom işi hassas diye sormak istedim brick olsun istemem. bir kere dikkatsiz rom attığım için brick olmuştu çünkü.
xiaomi redmi 9A telefonu twrp de açmaya çalışırken brick oldu. sanırım soft brick çünkü hala fastboot modunda açabiliyorum, fastboot tan çıktığımda telefon sürekli açılmaya çalışıyor fakat açılamıyor.
telefona uygun fastboot rom buldum ve miflash ın çalışan bir sürümüyle içine...
tuf dashte de thunderbolt var ama 250 nit düşük geldi konuyu baktığım bilgisayar fiyatına değer mi diye açmıştım attığın satıcıda şuanlık uyguna satıyor ikisi arasında karar veririm artık
1662292861
teşekkürler konuya yazan herkese
ilk başta onu düşünüyordum zaten ama mağazadan baktığımda ısınma sorunu olduğunu söylediler internette de kronik ısınma sorunu olduğunu yazan insanlar vardı her dizüstü ısınıyor tabii ki ama fiyatlarda uçunca vazgeçtim takip ettiğim model 24 binden 27 bine çıktı başta attığım model fiyatına...
tuff serisi hızlı ısınıyor diye biliyorum dediğiniz modele bakmıştım çıkışlar yetersiz gelmişti biraz birde ram slotu yok lehimli hoşuma gitmemişti pek
1662290436
120hz bulamadım maalesef bitmiş her yerde
1662290664
bataryası yüksek olsun 76wh dı sanırım bu modelde ekranda küçük olduğu için...
https://www.trendyol.com/asus/rog-zephyrus-g14-ga401qc-bm203-ryzen-7-5800hs-16gb-ram-1tb-ssd-4gb-rtx3050-14-inc-fhd-freedos-p-247779564?boutiqueId=61&merchantId=118442
fiyat iyi gibi geldi fakat baktım hiç yorum yok korktum acaba bir sıkıntısı mı var?
60hz olması önemli değil benim için