AMD Ekran Kartı renk ayarları fotoğraf veya videoda çıkmıyor neden çıkmıyor bilgisi olan var mıdır yaptığım renk ayarı videoda veya fotoğrafta gözükmüyor
Bilgisayarda bir anda kapanma durumu?
Selam, bilgisayar açık iken bir anda Monitör ve Klavye gidiyor bilgisayar çalışır vaziyette klavye ışığı açılıp kapanıyor şuanda kullandığım işletim sistemi Windows 11 bunda mı sorun
Orayı boşver (o kısımda bi ironi var) ben zaten sayısalcı olmak istemiyorum belli bi hedefim var fakat sınavlardan düşük aldığım için sayısal derslerde yardım arıyorum ne yönden ne yapabilirim gibisinden
Herşeye gerekli kadar odaklanmak istiyorum, Dil seçeceğim fakat Sayısalı ihmal etmemem gerekli ?
10. Sınıfım hayır sayısal seçmeyeceğim fakat hiç yapamıyorum yeteceği kadar yapmak istiyorum.
Sayısal Derslerde Zorluk Çekmekteyim; Fizik, Matematik, Kimya derslerinde zorlanıyorum özelliklede Matematik büyük ihtimalle ilk sınavdan alacağım puan 30 ben matematiğimi düzeltmek istiyorum ne yapmam gerekir ?
Anaktari hakkında bilgim yok fakat ücretsiz şekilde Ürün Anahtarı kullanmak istersen https://forum.donanimarsivi.com/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/ KMSpico vs değil o yüzden sorun olmaz