SUtku isimli üyenin son içerikleri

1. S

Windows da ctrl takılı kaldı kullanamıyorum

Kullandığıma bin pişmanım maffetti bilgisayarı
  2. S

Sorumun cevabına sahip misiniz
  3. S

Upppp
  4. S

Öncelikle herkese merhaba bugün laptopum için hem temizleme hemde Windows 11 update için format attım microsoft dann indirdiğim iso ile sonrasında driveri booster ile driverlleri kurdum biir süre sonra klavyede sorun yaşamaya başladım ne yaparsam yapayım ctrl ile birlikte oluyor klavye söktüm...
  5. S

İşlemci gücünü yönetemiyorum.

şuanda işlemci zaten 45 derece de çalışıyor ve 2.20 de bilgisayardaki takılmaları hissedebiliyorum uzun süredir zaten 3.50 3.60 civarında kulanıyordum işlemciyi ama birden böyle oldu 1642326014 şuanda işlemci zaten 45 derece de çalışıyor ve 2.20 de bilgisayardaki takılmaları hissedebiliyorum...
  6. S

İşlemci gücünü yönetemiyorum.

Öncelikle herkese merhaba, dün hiçbir sorun olmamasına rağmen bugün bilgisayarı açtığımda işlemci hızının 2.21 de sabit olduğunu gördüm. Laptop olduğu için güç seçeneklerinden düzeltmeyi denedim, fakat İşlemci Güç Yönetimi kısmında sadece Sistem Soğutma İlkesi mevcut diğer ayarları göremiyorum...
  7. S

APU Sistem Tavsiyesi

şöyle söyleyeyim ben laptop kullanıcısıyım uzun zamandır r7 m340 4gb bi ekran kartı i7 7500u işlemci var gta 5 online (fivem) de 40 50 fps arası alıyordum. ama laptop bu gün geçtikçe çöp oluyor 20 30fps lere kadar düştü rahat fivem oynayabileceğim bir sistem olursa süper olur
  8. S

APU Sistem Tavsiyesi

Selamlar, ben Utku. Aranıza yeni katıldım, bir bilgisayar ihtiyacım var, ufak tefek oyunlar oynayabileceğim, işlerimi yapabileceğim. APU sistem düşünüyorum, aklımda bi sistem toparladım. Buna bu kadar para verme bu fiyata daha iyisini alırsın, daha ucuza bulursun bunu diyen varsa yardımcı...
Geri