Süvari* isimli üyenin son içerikleri

1. S

Küçük çocukların bilgisayarınızla oynaması

Yok canım niye yanlış anlaşılasın ilk bilgisyarınmış bu özel bir bağ bile sayılabilir. sana ait bir eşya sonuçta isterse 50 kuruş olsun. korumacı davranmak en doğal hakkın, gamerin silahları yavrulari gibi olmalı. Şakasi bir yana odaya alma kilitle
  2. S

Küçük çocukların bilgisayarınızla oynaması

Bilgisyar orta üst segment mi? Bilgisyarda ne kadar özel dosya var? Çocuk kim, kimin ve bilgisyarda ne yapacak? Bu sorular durumu değiştirir benin için, ama en başta fazla sınır çizdiğim için genelde bilgisyarın olduğunu odaya 18 yaşından küçükler giremez diye yasa koymuştum şakayla karışık...
  3. S

Son bir gözden geçirmeme yardım lazım

Çok mu pahalı oluyor yani? Gravix-5a felan 53klarda nasıl oldu böyle
  4. S

Son bir gözden geçirmeme yardım lazım

Monitor : VIEWSONIC VX27G1-2K 27inc 180HZ 2560x1440 2K GAMING MONITOR https://amzn.eu/d/afbWh0W 7.549tl Kasa : VENTO GAMERS ARENA VG16AL MESH 4x120MM RGB FAN E-ATX GAMING KASA https://amzn.eu/d/dSA4HyY 2.498tl Psu : RAIJINTEK CRATOS 850 Black, 80PLUS Gold, ATX, 850W, Full Modular Power Supply...
  5. S

Yeni bir sisteme ihtiyacım var

Forumda gezdiğim kadarıyla çoğu hazir sistemin altinda kendin toplasan daha iyi yaparsın cevaplari görüyorum bu yüzden. bide bazi sistemleri taksite üstüne çok geliyor ama tek tek toplarsam amazonda gördüğüm kadarıyla 6 aya kadar vade farki yok 1 ay ramları alirim 2 ay anakart diye düşünmüştüm
  6. S

Yeni bir sisteme ihtiyacım var

Sistemi tek tek sırayla alacağım ve ekran karti en sona neredeyse gta6 pc için denk gelecek şekilde olacak ama ekran kartsiz video film basit kullanim için en erken aşamada hazir olmali Ekran kartı büyük ihtimalle 5070 İstek ve kullanım alanları 1.)2k orta ayar veya max ayarda 60-100fps alsa...
  7. S

7500F + RTX 5070 Ti 16 GB Deneyimim

bir şey soracağım 7500f ile 5070ti kombini memnun ve kesinlikle tavsiye edermisin yoksa yeniden dizseydin 7800x3d gibi işlemciyi daha yüksek mi tercih ederdin?
  8. S

5070 mi 9070xt mi almalıyım?

Bende benzer fikre düşmüştüm sonra şuna karar verdım 5070ti ile 9070xt arasında kalırsam 5070ti alırım. 5070ti o an bütçem el vermez veya vazgeçersem 5070 değil 9070xt alır
  9. S

R7 7800X3D Aldım Mantıklı mı ?

Hiç kafanı bulandırma iyisini almışsın 7800x3d akar. bende almayı düşünüyorum
  10. S

50K bütçede 2 sistem arasında kaldım.

Bu bir kaç özelleştirme yapsan ondan daha iyi. 5070 bari https://www.gamegaraj.com/product-custom/tavsiye-sistemler/gravix-5a/
  11. S

Asus Rog Strix B850-A Gaming Wi-Fi anakart alınır mı?

Teşekkür ederim her iki öneri de ilgimi çekti not aldım
  12. S

Type-C yok diye demedim bana göre anakart için biraz pahali o fiyata mukakak özelikleri vardır. Ben sadece daha uygun ama bu kriterlere uyan öneri istemiştim
  13. S

Konuyu açan arkadaş teklifini reddetmiş ama ben merak ediyorum önerini. Ayni 7800x3d ve ekran kartı 5070 veya 5070ti olacağını varsayarak typ c giriş olması iyi olurdu wifi çok önemli değil ne önerebilirsin
  14. S

Öneri R7 7800X 3D için anakart?

7800X3D için illa uçuk anakartlara gerek yok. Gigabyte B650M gayette yeterli bir kart aslında bütçeni ve ne istedigini bildikten sonra gerisi kolay üst seviye anakartlar genelde OC, daha fazla port, veya ekstra özellik isteyenler için sadece ilerde sistemi yükseltmek fikirini gözden geçirmek lazım
  15. S

Öneri R7 7800X 3D için anakart?

Bende ilerde 7800x3d işlemcili bir sistem toplamayı düşünüyorum parçaları tek tek kafamda oturtup indirim kovalama niyetindeyim anakarta bütçe 9bin diyip nerdeyse 10500 çıktı yorumlar garipsedim acaba gerçekten bu kadar önemli mi yani B650M-R veya b650m plus alınabilir listemdeydi
Geri