suvarill isimli üyenin son içerikleri

1. suvarill

🔥İndirim Aliexpress 5 metre 3 çipli BT şerit led 55 TL

Fotoğraf atarmisin bende aldım nereye kullanim kararsız kaldım TV yemi yoksa PC masa cevresinemi
  2. suvarill

❌İndirim Bitti! CS 2 KAPSÜLLER HALA %75 indirimde

Kapsulden çıkardım normalde fiyatları 300-360 arası ama kapsüller ucuzlayinca 2 gündür 190 civarına düştü şuan en düşük 220 TL. Şimdi bunu 220 civarına satıp kapsulmu alim yoksa bu kalsın 300 e tekrar çıkınca mi satım.
  3. suvarill

🔥İndirim Hawk Gaming Chair Fab V5 Kumaş Oyuncu Koltuğu nays ile 3350 TL !!

Aldım hocam ben yaklaşık 6 aydır takipteyim dediğim gibi en son Amazon bahar indirimlerinde 3300 oldu naysla alabilirsin aynı 3300 e gelir
  4. suvarill

🔥İndirim Hawk Gaming Chair Fab V5 Kumaş Oyuncu Koltuğu nays ile 3350 TL !!

bende berbat bir sandelyede oynuyorum 23 e sistem dizdim sadece bir koltuk kaldı onuda alacam simdi. Amazonda indirim deydi 3300 e almadığına pişman olmuştum şimdi almazsam birdaha bu fiyatları bulamam. Birazdan sipariş verecem sende al geç bence
  5. suvarill

Bilgisayar kapandı açılmıyor

Arkadaşlar selamaleykum konudan anlayan ya da başına gelen yardımcı olsun bilgisayar kendi kendine kapandı açma tuşuna basınca sadece RAM ışıkları geliyor. Kasa fanları, ışıkları, monitöre herhangi bir yazı vs hiçbir şey olmuyor. En son abim geçti bilgisayara. Bilgisayara telefonunu takmış...
  6. suvarill

🔥İndirim 🔥🔥 Acer Nitro VG271PBMIIPX 27" 1ms FHD 165Hz IPS 4.199 TL 🔥🔥

Uzun zamandır böyle hatta fiyatı 3849 du galiba. Bir artırıp bir düşürüyorlar.
  7. suvarill

Ana Konu [GÜNCEL]Asus Ekipmanını Anlat 500TL Hediye!

Kampanya ya dahil olan platformlar arasında görünmüyor
  8. suvarill

Ana Konu [GÜNCEL]Asus Ekipmanını Anlat 500TL Hediye!

N11 üzerinden aldım Asus rog strix scope kampanyaya katilamiyacakmiyim
  9. suvarill

Asus tuf k3 klavye alınır mı

İtopyada 1848 TL ye satılıyor. 2000 TL bütçem var. Alınır mı? sizce? Alınmazsa yerine onerdiginiz klavye varsa yazın.
  10. suvarill

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Hayırlı olsun bende almayı düşünüyorum ama ışık sızmasından korkuyorum şikayetleri cokdu Amazon yorumlarından gelince özelden yada burdan yorum yaparmisin ilk testlerinden sonra
  11. suvarill

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Ne kadardı hocam dün bakamadim
  12. suvarill

Asus tuf gaming vg27aq 6919 TL 2k 165 Hz 1ms

Benim para haftaya cumartesi tamamlanıyor va panel curved AOc agon var 7500 e onu almayı planlıyordum . IPS panel her türlü iyi ama konstrat ve IPS glow dan dolayı siyahlari kötü geliyor kararsızım bununu alsam AOc agon umu
  13. suvarill

Evet birçok sitede satılmaya başlandı incehesap 2 gün önce 6999 TL yaptı sonra 8500 e çektiler. Ciceksepetinde de aynı fiyat n11 7200 de vatan itopyada 9 bin akakceden bakabilirsiniz
  14. suvarill

2k IPS panel monitörler 8-9 bin den başlıyor. Almak isteyen arkadaşlar değerlendirebilir. https://www.gaming.gen.tr/urun/13772/asus-tuf-gaming-vg27aq-27-2560x1440-wqhd-165hz-1ms-hdmi-dp-hdr-ips-g-sync-gaming-monitor/
  15. suvarill

Dell s2721DGFA VS AGON AG273QCX

Biraz değişik kıyaslama olmuş biri IPS biri va ama bütçem 7500 TL civarı o paraya agonu alabiliyorum. IPS panel renk olarak ne kadar güzel olsada siyahlar o kadar kotu duruyorki videolarda siyah ekranı gösterebilmek için beyaz ışık kullanımi gibi saçma duruyor. Yoksa IPS panel va panele göre...
Geri