Kapsulden çıkardım normalde fiyatları 300-360 arası ama kapsüller ucuzlayinca 2 gündür 190 civarına düştü şuan en düşük 220 TL. Şimdi bunu 220 civarına satıp kapsulmu alim yoksa bu kalsın 300 e tekrar çıkınca mi satım.
bende berbat bir sandelyede oynuyorum 23 e sistem dizdim sadece bir koltuk kaldı onuda alacam simdi. Amazonda indirim deydi 3300 e almadığına pişman olmuştum şimdi almazsam birdaha bu fiyatları bulamam. Birazdan sipariş verecem sende al geç bence
Arkadaşlar selamaleykum konudan anlayan ya da başına gelen yardımcı olsun bilgisayar kendi kendine kapandı açma tuşuna basınca sadece RAM ışıkları geliyor. Kasa fanları, ışıkları, monitöre herhangi bir yazı vs hiçbir şey olmuyor. En son abim geçti bilgisayara. Bilgisayara telefonunu takmış...
Hayırlı olsun bende almayı düşünüyorum ama ışık sızmasından korkuyorum şikayetleri cokdu Amazon yorumlarından gelince özelden yada burdan yorum yaparmisin ilk testlerinden sonra
Benim para haftaya cumartesi tamamlanıyor va panel curved AOc agon var 7500 e onu almayı planlıyordum . IPS panel her türlü iyi ama konstrat ve IPS glow dan dolayı siyahlari kötü geliyor kararsızım bununu alsam AOc agon umu
Evet birçok sitede satılmaya başlandı incehesap 2 gün önce 6999 TL yaptı sonra 8500 e çektiler. Ciceksepetinde de aynı fiyat n11 7200 de vatan itopyada 9 bin akakceden bakabilirsiniz
2k IPS panel monitörler 8-9 bin den başlıyor. Almak isteyen arkadaşlar değerlendirebilir.
https://www.gaming.gen.tr/urun/13772/asus-tuf-gaming-vg27aq-27-2560x1440-wqhd-165hz-1ms-hdmi-dp-hdr-ips-g-sync-gaming-monitor/
Biraz değişik kıyaslama olmuş biri IPS biri va ama bütçem 7500 TL civarı o paraya agonu alabiliyorum. IPS panel renk olarak ne kadar güzel olsada siyahlar o kadar kotu duruyorki videolarda siyah ekranı gösterebilmek için beyaz ışık kullanımi gibi saçma duruyor. Yoksa IPS panel va panele göre...