kanka yüksek watt lı şarj için karşı taraftaki devrede ona uygun bir devre olması gerekiyor tetiklemesi lazım yani tetiklemediği sürece şarj aletleri 5w ile şarj eder yani bir şey olmaz
monitörü ben almadım o yüzden bir şey diyemem servise daha gitmedim yarın gidicem ama daha önce böyle bir süreç başından geçen birisi varmı merak ettim nasıl ilerliyor diye
merhabalar samsung oddysey g3 monitörümde kronik olarak ekran chipi yanma sorunu var şimdi tekrardan bozuldu ondan önce servise yollamıştım ekran değişimi yapıp geri vermişlerdi tekrardan yaşandığı için olay gemini bana tüketici hakem heyetine gidip şikayetçi olmamı ve misli ile değişim...
bilgisayarım donanım arşivi gt2
asus prime h610m k d4 anakart var
işlemci olarak i3 12100f var soğutma olarak üstünde thermalright assasin spirit 120 plus v2 kule tipi soğutucu var
kingston 8+8 16gb ramı var
asus dual rx6600 var
500gb wd blue m2 ssd si var kasası gt2 ile aynı değil bana gelen...
başlık biraz yanıltıcı oldu çünkü motorsikleti aldım dostlar 39000tl ye 12 taksit ile sizce h.o mu yoksa g.o mu başlangıç motorum bu arada bundan önce de 50cc kullanmıştım biraz sürekli aktif olarak ta bisiklet sürüyorum
kankam 300k altı yapamayacaksan üniversiteyi sadece süs olarak okursun cv de güzel gözükür sadece öyle diyim bir yere işe girsen 4 yılda usta olsan daha çok kazanırsın muhtemelen
laptopun kartı zaten sorunluydu ama hiç böyle yapmamıştı wifiden bağlıyorum bağlanıyor ağa fakat internet yok olarak gösteriyor ethernet girişinden bağlıyorum görüyor ama yine internet yok diye internet kartı yandığından dolayı mı oluyor bu internet kartı yansa ethernet girişi yine çalışmaz mı?
merhabalr arkdaşlar benim motospeed ck108 klavyem var ve alt tuşunun yolları bozulmuş bu yüzden alt tuşu hiçbir şekilde çalışmıyor ve benim aklıma altgr tuşundan alt tuşuna yol çekmek geldi alt tuşuna basınca altgr tuşuna basmış olucam yani aslında istediğim özellik alt tab atabilmek ve...