sveaz isimli üyenin son içerikleri

1. sveaz

Kasadan çıt sesi geliyor

dostum muhtemelen kasanın bir yerinde elektrik kaçağı var kasa yüklenince bir yerde çat diye boşaltıyordur yükünü kablo vs değiyor mu kasaya bir bak
  2. sveaz

Skyjet bayberry 125 alınır mı?

gri rengini aldım stoklarda zaten sadece bayberry kalmıştı sadece onunda 2 rengi vardı kırmızı ile gri vardı ben daha asil duruyo diye gri aldım
  3. sveaz

Skyjet bayberry 125 alınır mı?

başlık biraz yanıltıcı oldu çünkü motorsikleti aldım dostlar 39000tl ye 12 taksit ile sizce h.o mu yoksa g.o mu başlangıç motorum bu arada bundan önce de 50cc kullanmıştım biraz sürekli aktif olarak ta bisiklet sürüyorum
  4. sveaz

YKS26 Tercih Listesi, Nasıl Olmuş

çalışcan kanka ayt mat yapamıyorsan ayt fen yapıcaksın benim mesela ayt fenim iyiydi 11 fizik netim vardı ayt matım kötüydü 6.5 mat netim vardı
  5. sveaz

kankam 300k altı yapamayacaksan üniversiteyi sadece süs olarak okursun cv de güzel gözükür sadece öyle diyim bir yere işe girsen 4 yılda usta olsan daha çok kazanırsın muhtemelen
  6. sveaz

kankam 300k altı bir sıralama yap mskü gel bilişim sistemleri müh girersin ben bile 300k altı yaptıysam sende yaparsın :D
  7. sveaz

Laptopum internete bağlanmıyor

sorunu çözdüm belki birisinin ihtiyacı olur diye yazıyorum cmd yi yönetici olarak çalıştırıp netsh winsock reset yazdım ve yeniden başlattım düzeldi
  8. sveaz

Laptopum internete bağlanmıyor

laptopun kartı zaten sorunluydu ama hiç böyle yapmamıştı wifiden bağlıyorum bağlanıyor ağa fakat internet yok olarak gösteriyor ethernet girişinden bağlıyorum görüyor ama yine internet yok diye internet kartı yandığından dolayı mı oluyor bu internet kartı yansa ethernet girişi yine çalışmaz mı?
  9. sveaz

Alt tuşu yerine altgr tuşu kullanılır mı?

merhabalr arkdaşlar benim motospeed ck108 klavyem var ve alt tuşunun yolları bozulmuş bu yüzden alt tuşu hiçbir şekilde çalışmıyor ve benim aklıma altgr tuşundan alt tuşuna yol çekmek geldi alt tuşuna basınca altgr tuşuna basmış olucam yani aslında istediğim özellik alt tab atabilmek ve...
  10. sveaz

Fiber kabloyu başka yerden geçirmem lazım ama nasıl çıkarıcam bilmiyorum

tamamdır çok teşekkürler
  11. sveaz

arkadaşlar derdimi anlatamadım sadece o yeşil soket varya onu çıkartabiliyormuyum cihazdan onu bilmem gerekiyor fiber kablodan soketi çıkarmyacağım anlatamadım derdimi :(
  12. sveaz

hocam youtubeye yazdım ya orda anlatan adam öyle diyordu aklım karıştı o yüzden kabloyu uzatmayacağım sadece soketi söküp delikten geçirip tekrardan takmam gerekiyor yapabilirmiyim bu işlemi 1746022058 hocam ek yapmayacağım biraz yanlış bir türkçe ile yazmışım sadece o yeşil soketi çıkartıp...
  13. sveaz

Switch değiştirebilir miyim?

sadece 3 pinli switchler ile değiştirebilirsin aslında 5 pinliler de oluyor ama 2 bacağını kırman gerekiyor zahmetli bir iş switch alırken dikkat et
  14. sveaz

arkadaşlar merhaba eve yeni fiber geldi de kablonun geliş yerini değiştirmem lazım gpon cihazının arkasındaki yeşil portu nasıl çıkartmam gerekiyor? internette o tek kullanımlık çıkartılamıyor diye okudum o yüzden buraya da sorayım dedim
  15. sveaz

Sigara bağımlılığı ve sigaradan alinan zevk hakkinda merak ettigim sorular

nikottin zaten dışarıdan deneyimlediğinde herhngi bir tadı veya etkisi olmayan bir şey olay ciğere çekmeye başladığında başlıyo sigaralar arasında fark ta şöyle anlatayım ne kadar aslında nikotin istediğine bağlı beyninin mesela ben kısa parliament içiyorum touch blue içtiğim zaman asırı hafif...
Geri