svjzib isimli üyenin son içerikleri

1. S

Türkiye sıfırdan inşa edilse Avrupa mimarisi yapmacık mı olur?

Aslında demek istediğim insanın canını düşünen bir iktidar ve her şeyin iyi gittigi bir seneryo da tasarım olarak olur mu 1751136648 Zaten demek istediğim bu saçma sayının azaldığı diğer köy gibi bırakılan şehirlerimizin geliştiği ve otamatik olarak nüfusun azaldığı senaryo sadece İstanbul...
  2. S

Türkiye sıfırdan inşa edilse Avrupa mimarisi yapmacık mı olur?

Arkadaşlar demek istediğim şu; Deprem vs yüzünden Türkiye sıfırdan inşa edilmeye başlansa ve modern binalar yerine avrupa tasarımı uygulansa, bu yeni yapıldığı için yapmacık ve saçma mı olur?
  3. S

Köy gibi olan şehirlerimiz nasıl gelişir?

Farkındayım ben de tam olarak bunu merak ediyorum nasıl ikna edilebilirler
  4. S

belki bunlar da düzeltilebilir Bir şey bilmiyorum ama okumuştum çin bir bölgesini düzlemek için dağları yok ediyordu bir arap ülkesinde çevre yeşillensin diye yapay nehirler ve çölün ortasında yeşil tarım alanları yapmışlar iyi de gelir elde etmişlerdi bu yüzden belki de istenirse yapılabilur...
  5. S

Zaten hayal ya da misal yukarı da bahsettim ülkemiz güzel ama şehirleşmemiz berbat halde deprem ülkesi olmamız ve cografyamızın da büyük olması nedeniyle çok güzel şeyler yapılabilir
  6. S

Çok doğru ama ben her şeyi iyi hale getirdiğimiz seneryoyu düşündüm şehirlerimizin düz yapılması dahil 😀 1750100159 Zengin insanı bu bölgelerde yaşamaya nasıl ikna edebiliriz hem de İstnabul un fazla yükü hafifpemiş olur tüm şehirlerimiz ülke ye para konusunda katkı sağlar turizim arttırırdı...
  7. S

Arkadaşlar ülkelerin şehirlerine bakmayı seven biriyim ve aklıma bir şey takıldı. Bazı illerimiz yüz ölçümü olarak iyiyken gelişmemiş köy gibi kalmış. (şehirlerin isimlerini örnek olarak söylüyorum Erzincan, Erzurum, Sivas gibi) bu konuları fazla bilen biri değilim bu yüzden sormak istedim. Bu...
  8. S

32 inçte FPS deneyimi?

Ben çok bilgili değilim bana 27 inç 2k içindir 4k 27 de teknik olarak bir sıkıntı varmış o yüzden en az 32 dediler ben de bilmediğimden merak ettim
  9. S

32 inçte FPS deneyimi?

Fps online oyunlarda sıkıntı yaşamadınız mı 1739380318 Neden 4k için 27 olmaz en az 32 diyorlar bir bilginiz var mı bu kafamı karıştırdı yoksa ben de 27 istiyordum 1739380397 Her tarzdan oyun oynuyorum ama favorim yine de fps online
  10. S

32 inçte FPS deneyimi?

Aslında 27 inç istiyordum fakat güçlý bir sistem kurmaya karar verdim Bu yüzden bana 2k alma o ekran kartının hakkı 4k dediler 4 k için ise 27 olmaz küçük kalır en az 32 alın dediler Neden 27 küçük dediler bilmiyorum kalute olarak farkı mı oluyor birsz bilgisizim bu konularda
  11. S

32 inçte FPS deneyimi?

Arkadaşlar kullanan var mı? Çok istiyorum ama bir yandan da korkuyorum alışılmayacak bir boyut mu?
  12. S

4K için neden 27 inç önerilmiyor?

Bana yazılar kötü oluyor ya da 27 de 4k yı net alamazsın gibi şeyler söylediler en az 32 olmalıymış
  13. S

4K için neden 27 inç önerilmiyor?

Arkadaşlar güçlü bir sistem kurmak istiyorum o sistem için 2K da ayıp edersin dediler bunun üzerine ben de 4K da karar kıldım ama bu sefer de 32 inç tercih etmelisin dediler her tarzdan oyun oynuyorum ve FPS Online da seviyorum 32 inç biraz gözümü korkutuyor ne önerirsiniz? Monitör olarak ise...
  14. S

Saçımda seyreklik var?

Arkadaşlar saçlarım çok dökülüyordu ama saçlarımı kestirmeye gittiğim zaman berber saçlarının arkası yoğun önünde seyreklik var dedi genetik yüzünden sordu ama ailemde de kellik soeunu yok yaşım daha 24 çok korktum İki günde bir duşa giriyorum saçlarımı iki kez sabunluyorum burada mı hata...
  15. S

Super Online Youtube'da 1080P60 video izleyemiyorum

Arkadaşlar bir sorun yoktu neredeyse 1 haftadır bu sorunu yaşıyorum Fatura geldi sandım fakat bir borç gözükmüyor 720p60 da denediğim de bir sorun yaşamadım ama borcum olmadığı halde hem youtube da hem internette bir yavaşlık sorunum var bu neden olmuş olabilir?
Geri