ÇÖZÜLDÜ:
Arkadaşlar sorunu çözdüm ihtiyacı olan olur diye çözümü söyliyim. Araştırdığıma göre menülerin ekranda donmasının sebebi yazılımsal hatalarmış düzeltmek için televizyonun fişini tamamen çekip iç devrelerin elektriğinin boşalmasını beklemek yani yaklaşık 5 dakika fişi çıkarıp beklesiniz...
Sorun şu:
Blender'daki Cursor toolunu tam olarak resimdeki karakterin eline koymaya çalışıyorum fakat karakterin elini saymayıp arkadaki nesneye koyuyor. Bir türlü nedenini bulamadım anlayan varsa daha fazla fotoğraf da yollayabilirim.
Değişim talebi için garantiye mi yollamam lazım yoksa müşteri hizmetleriyle iletişime mi geçmem lazım? Ek olarak aslında monitörden memnunum ghosting cidden rahatsız olabilecekler için fazla fakat onun dışında bir sorun yaşamamıştım -şu ana kadar-.
Arkaşlar monitör Samsung Odssey G3 180hz monitörü alalı maksimum 4-5 ay oldu ve daha önce böyle bir sorun yaşamıyordum.
Sorun: Monitör hiçbir şeye dokunmama rağmen bir anda kendini kapatıyor, alttaki ışığı kapanıyor ve 2-3 saat her şeyi tak çıkar yapmama rağmen açamıyorum. Bu tarz kendini...
Arkadaşlar bundan yaklaşık 1 hafta önce acer laptopumu garantiye gönderdim. Gönderdiğim zaman garantinin bitmesine 5 gün vardı Vatan'daki çalışan her türlü yetişir deyip bilgisayarı aldı. Bilgisayar yetkili servise garantinin son günü ulaşmış. Bu garanti kabul edilir mi? Konu hakkında bilgisi...