AIGO yazısı net bir şekilde belli hangi model olduğunu buradan görmek mümkün değil, firma hakkında ve PSU'ları hakkında hiçbir bilgi yok korumaları ney...
Bence her türlü PSU değişimi yapın elinizdeki PSU'nun ne olduğunu bilmiyoruz isterseniz kasanın arkasındaki 4 adet vidayı söküp PSU nun model ve WATT...
Sorunu çözmese dahi değiştirilmeli diyorum. Sorununuzun PSU dan kaynaklanıp kaynaklanmadığını bilemeyiz PSU' nun GPU'yu bozup bozmadığını da bilemeyiz öyle...
Link attığınızı da aşağıya bıraktığım linki de gönül rahatlığıyla alabilirsiniz ikisi de kaliteli PSU'lar. Rajintek biraz daha F/P ama güven ve performans...
Hocam ürün 3K TL ye satılıyor kasa iyi hoş ta içindeki PSU yüksek ihtimalle küçük çapta bir bombadır diye düşünüyorum. Yeni bir PSU alana kadar sistemi...
Durumlar iyileşene kadar bu şekilde kullanılabilir, kasa içi soğutmadan 10-15 derece fark edeceğini sanmıyorum incelemelerde 60 derece bandında gezen kartın...
Anlıyorum çok teşekkür ederim ilginiz ve yardımlarınız için. Yine kısa zamanda psu değiştirmeye çalışacağım zaten upgrade sıralamamda 1. psu 2. anakart var...
Model ve geri kalan bilgilerin gözüktüğü yeri yeni görüyorum beklediğim kadar berbat bir psu değil iş görebilir cinsten bir psu ama hala 5070ti için çok...
Anladım hocam o kadar berbat bir psu değil diyorsunuz, ısının kaynağı hala psu olabilir mi? Yada kasa içi soğutmadan mı kaynaklı. PSU o kadar kötü değilse...
Tavsiyenizi dinliyorum ve MSI MAG A850GL siparişini şimdi verdim ve gelene kadar da bilgisayarı çalıştırmayacağım. İkinci görselde psu bilgilerini attım söküp.
Hmm evet arka tarafta korkunç bir görüntü var bi soket yapısı falan da göremiyorum. Kasanın ön tarafından ızgara altından yazılar görünüyor ama 3 year...
Anladım peki bu konuyla ilgili önce firmayla görüşmeli miyim yoksa direkt psu değişelim mi? Ben değerler normal diyeceklerini düşünüyorum da orası ayrı.
Desteğiniz için teşekkür ederim, ben de siz yazdıktan sonra araştırmaya başlamıştım. Sorun psu dan diyorsanız ben de öyle bir baktım da bu gözüme takıldı...
Kasa ve Güç Kaynağı: AIGO DS900 Siyah 750W 80+ Bronze ARGB Mid Tower Kasa
Geçen ay gamegarajdan almıştım biraz uyguna. Zaten ilk fırsatta psu değişmeyi...