Arkadaşlar 10-15 bin TL arası üniversitede ağırlıklı ders için kullanılacak tablet tavsiyelerinize ihtiyacım var. Kalemli olması şart ve klavye olsada olur. Şimdiden çok teşekkürler.
Arkadaslar asagidaki sistemim icin butceye uygun garantili 2 ram satin aldim. Ramlerde EXPO destegi var ancak benim sistem İNTEL. Sizce XMP profilde sorun cikarirmi yada Manuel ayarla frekans mi yapmam gerekiyor? .
SİSTEM:
ASUS PRİME B860 PLUS WİFİ DDR5
İNTEL.CORE ULTRA 7 265KF
Satin aldigim...
Bıosu farklı ramle güncelledim zaten. Patrıot ramlerle sistem açılmıyor.
1755681885
Xmp açıp kapatacak kadar bile görüntü gelmedi. Farklı bir XPG bellek kullandım 1 tane direk açıldı sistem. İncehesaba mesaj gönderdim ya değişecek ya muadilini isteyeceğim. Umarım mevcut ramlerle alakalıdır.
Arkadaşlar elimde sıfır Freebuds 5i kulakiçi kablosuz kulaklık mevcut. Al Life uygulamadından gürültü engelleyiciyi açmama rağmen dışardaki sesler rahat duyuluyor. En büyük boy kulaklık silikonlarını kullanıyorum. Ürün orjinal QR ile okutunca Huawei sitesine girip yazılımı indirme menüsüne...
Arkadaşlar özellikle müzik dinlemek için gerek bassları gerek tizzleri ses berraklığı olsun iyi performans verecek bir bluetooth kulaklık tavsiyelerinize ihtiyacım var. Silikon üçlü olması şart başlığı değişebilir şekilde çünkü kulakta diğerleri durmuyor.
Bütçe 1000 - 3000 arası
3060 dan çok güçlü bir kart. 5600 o ekran kartını besler. Yayın konusunda ve yazılım konusunda Nvidia performansı bekleme ancak saf güç konusunda 3060'ı ezer. Zaten 6700XT 3070 , 3070 Ti ile benzer performans gösterir.
Hocam 3080 3080 ti performans konusunda baya fark yaratır 3060 a göre ancak 5600 o ekran kartlarını ne kadar besler o konuda emin değilim. Monitörünüz en az 2k olmazsa çok ciddi darboğazlar yaşanır.