Sw4nc isimli üyenin son içerikleri

1. S

Instagram şifre yanlış hatası

Knk aynı hata alıyorum
  2. S

İnstagram giriş hatası

Merhabalar dün sabah saatleri instagramda az kullandığım için askıya aldı kendi kendine doğrulama vs yaptım anında açıldı ama ondan sonra suan şifremin doğru olduğuna emin olduğum halde sifreniz hatalı sonra tekrar deneyiniz hatası alıyorum. Başka telefondan hatta internetten çok rahat giriş...
  3. S

Kasma donma olayları

Kasayı zaten güçten çıkartım aynı zamanda öyle güçlü bir hava vurmadım normal üfleme gibi ama genel olarak tutum ama bazenleride donduğu oldu nadir ama bu olay sadece cs2 oluyor
  4. S

Kasım ayı İndirimi 7500F-4070S SİSTEM

Knk memnun sahsen sıcaklık genel olarak islemcinin 40 max 45 gördüm hangi oyunların fps değerlerini istiyon
  5. S

Kasma donma olayları

Merhaba bilgisayarı alalı daha 3 ay olmadı bir sıkıntı yokdu dün için vs dozunu aldım kuru bezle internetim kötü diye bir temizlik yaptım fanlar vs hava tuttum bugun cs2 ye girdiğim zaman fps 150 ile 180 arası gysc modu açık ayarlarda yüksek modda sorun yasamıyordum ama bir anda bugun donma...
  6. S

Kasım ayı İndirimi 7500F-4070S SİSTEM

Knk inverusun azure sistemini aldım kullanıyom
  7. S

Pc açılınca monitörden ses çıkıyor

Yok knk yanık kokusu
  8. S

Monitörde dahili hoparlör var ama neden olduğunu bir çözemedim
  9. S

Kendime yeni bilgisayar aldım 1 ay oldu veya olmadı. Ama bilgisayar ilk günden beride açtığımda logo geldikten sonra pat pat diye ses gelir 3 4 kere sonra ekran gelir sizce neden böyle
  10. S

Çözüldü✓ Shark7-A sıkıntı yoksa 2 saate alcam!!

Son karar inventus sistemi
  11. S

İleriye dönük olur aslında mantıklı 1730638717 2k monitörde alcam daha çok uçmak istemiyorum sahsen ama monitörlerden anlamam tahmini monitör ne kadar tutar ona göre bu sistem olur bütcem 55k zorlarım
  12. S

Gördüm bugun bunuda galax pek güvenilir mi bilmiyorum sahsen
  13. S

Dediğim sistemde bir tek 750Watt yaptım ve mantıklı geliyor buda
  14. S

Ben bu iki sistem arasında zaten çok karasız kaldım sahsen inventus birde taksit konusunda çok iyi suan çok karasızım
Geri