swan isimli üyenin son içerikleri

1. swan

Steam Hesabımı Satmak İstiyorum ama Fiyatlar Hakkında Bilgim Yok

çıkan fiyatların biraz altına sat bence daha hızlı müşteri bulursun bence arada güzel oyunlar var dlcyide bana kalırsa yaz sen bilirsin https://steamdb.info/calculator/ şöyle bir sayfa buldum oyunlarını,fiyatını ve kaç saat oynadıklarını hesabını ayrıntılı gösteriyor kütüphanen kaç dolar ediyor...
  2. swan

Steam Hesabımı Satmak İstiyorum ama Fiyatlar Hakkında Bilgim Yok

oyunlarda dlc filan varsa onlarıda yaz ki daha satışa yönelik(ilgi) çeker bence
  3. swan

Hangi Kulaklığı Almalıyım?

MCHOSE X9 / MCHOSE V9 Pro inceleme ben başa x9 lacaktım stoğu olmadığı için v9pro versiyonunu aldım şarj konusunda iyi 1-2hafta gidiyor kullanıma göre değişiyor ses kasma ve müzik açısından iyi eq yapınca ses nereden geliyor anlaşılıyor 7.1 aktif etmedim onu kullanınca tam anlaşılmıyormuş...
  4. swan

Steam Hesabım Kilitlendi

bişey değil
  5. swan

Steam Hesabım Kilitlendi

ben açıklayıcı ve kanıtlı bir şekilde yazdım açtılar, tekrar dene bir
  6. swan

Steam Hesabım Kilitlendi

senin yapmadığına dair kanıtlı bir şekilde desteğe yazdınmı?
  7. swan

Steam Hesabım Kilitlendi

bana 1 gün içinde cevap verdiler
  8. swan

Steam Hesabım Kilitlendi

banada böyle bişey oldu steame mail attım düzelttiler
  9. swan

Lol'de Hesap Satın Almak İçin En Uygun Site?

hiçbir siteninki güvenilir değil adamlar yabancı, epostası garip bir mail veriyorlar biraz takılıyorsun 1 gün olmadan hesap uçuyor
  10. swan

6k 360mm Sıvı Soğutma Önerisi

ARCTIC Liquid Freezer III PRO K 360mm bunu kullanıyorum memnunum soğutmasından diğer soğutuculara göre bir tık kalın ama kasana uyuyorsa al derim
  11. swan

7800x3d İşlemci İçin 360 Sıvı Soğutma Önerisi

ARCTIC Liquid Freezer III PRO K 360mm bende bunu kullanıyorum imzadaki sistemim var gayet iyi soğutuyor ama diğer 360mm göre biraz kalın kasan eatx filansa sığar ölçülerine bak bir
  12. swan

Cachyos Vs Windows 11 Karşılaştırmalı Oyun Testi Steam Epic

asıl istediğim şey anti cheat e linux ile ilgili güncelleme gelmesi
  13. swan

öyle diyemezde dese bile zararlı çıkar anlaşma yakın zamanda olur inş.
  14. swan

oda yakın zamanda gelirse çok güzel olur, videoları müsait olduğum zaman detaylıca izlicem, steamosu merakla bekliyoruz
  15. swan

https://www.protondb.com/ dediğiniz gibi anti cheat hariç çoğu oyunu oynatıyor buradan bakıyorum hangi oyunlar oynanılıyor diye ama ben anti cheat özelliği diğim 2 tane oyun oynuyordum Rust ve Rainbow 6 , rust bir şekilde az kişi olsa dahi açılabiliyor ama r6 hiç açılmıyor şu anti cheat de olsa...
Geri