swankyy isimli üyenin son içerikleri

1. S

Volkswagen Polo 1.4 tdı ses

İlk çalıştırmada motor soğukken tak tak vurma sesi geliyor ama motor ısındıktan sonra gidiyor
  2. S

2007 Honda civic arıza

Aküye bakayım bi hocam teşekkürler
  3. S

2007 Honda civic arıza

İlk çalıştırmada direksiyon kilit işareti yanıyor her hangi bir tuşa basınca klima far vs sönüyor normale dönüyor
  4. S

Beyaz setup bakıyorum

Arkadaşlar merhaba kardeşim komple bembeyaz bir setup istiyor ağırlıkla fps oyunları oynuyor yardımcı olur musunuz. Teşekkürler 🙏
  5. S

Benq xl2566x vs Asus rog xg279cn

Ağalar bu iki monitör arasında kaldım genellikle fps oyunları oynuyorum sizce hangisini almalıyım https://www.itopya.com/asus-rog-strix-xg279cns-27-380hz-1ms-hdmi-dp-usb-c-freesync-premium-g-sync-adaptivesync-fhd-fast-ip_u28486...
  6. S

Monitör tavsiye360-400 hz

Ağalar merhaba r7 7600 amd gigabyte 9070 ekran kartılı kasam var cs2 valo tarzı oyunlar oynuyorum kasan alacağı fpsye göre güzel uygun bir monitör arıyorum yardımcı olacak var mıdır. Teşekkürler.
  7. S

Cs2 de 360fpsden düşük almak istemiyorum sistem önerisi

50-65 1765199051 Teşekkürler
  8. S

Cs2 de 360fpsden düşük almak istemiyorum sistem önerisi

Arkadaşlar 360hz benq monitörüm var ona göre bir hazır sistem kasa arıyorum yardımcı olacak var mı
  9. S

Peşin 10 taksit mi bekleyeyim yoksa bu kasalar mı

Agalar geçen 10 taksit oem paylaşıcam dedi onu mu bekleyeyim yoksa bu ikisinden birini alacağım yardımcı olacak var mı peşin fiyata taksitli sistem arıyorum (Csde 360 fps yukarı alacak)...
  10. S

Alınır mı sizce yada sorun olur mu

Link veya yer var mı hocam
  11. S

Alınır mı sizce yada sorun olur mu

Arkadaşlar alınır mı sizce sıkıntı yaşar mıyım ps5 almak istiyorum https://www.beymen.com/tr/p_sony-playstation-5-1-tb-slim-digital-edition-oyun-konsolu_1380841
  12. S

Razer huntsman mini tuşu takımını nerden bulcam

Fn tuşu tek kayıp nerden bulabilirim
  13. S

Alienware 360hx monitör

Kral koyamadım ya
  14. S

Alienware 360hx monitör

Satılık ilgilenen mesaj atabilir
Geri