Sware isimli üyenin son içerikleri

1. S

PC yeni açılınca sürekli saniye de 2 kere donması

arkadaşlar adata su650 ssd sini kullanıyorum kronik hatalı bir ss di bunu aldıktan baya sonra öğrendim pc yi açıp kapattığımda sürekli donmaya başlıyor şarkı açtığımda ses sürekli dondurup kapatıyormuş gibi oluyor böyle 1milisaniyelik binlerce drop yiyorum sanırım öncelerde mouse ile ilgili...
  2. S

scaning and repairing c disk

yaptım deniyorum şimdi
  3. S

scaning and repairing c disk

arkadaşlar bilgisayar açılırken scaning and repairing c disk diyor her seferinde yapıyo ama hiç bir şey değişmiyor ne yapmam lazım bir tane ssd kullanıyorum harddisk yada 2. bir ssd im yok bana bir zararı dokunmadı daha ama merak ettim sonuç olarak bir sorun varki böyle bir şey çıkarıyor karşıma...
  4. S

ELEKTRİK çarpması

aga yok sadece beni çarpıyo evdeki kimseyi değil aha şimdi kuzenime bastırttım yok bana garezi var
  5. S

ELEKTRİK çarpması

ıslak değilim ama kuruyken 6 7 saat geçti denize gireli
  6. S

ELEKTRİK çarpması

çok saçma bi olayla karşılaşıyorum 3 gündür denize girdikten sonra gelip klavyeye veya kasanın herhangi bir yerine dokunduktan sonra elektrik çarpıyor ama evdeki başka birine söylediğimde ona çarpmıyor oyun oynamıyorum bunu yazarken bile 8 defa çarpıldım
  7. S

Kasa sıcaklığı

kasa zaten masanın üstünde her tarafı boş her taraftan hava alabileceği bir yerde
  8. S

Kasa sıcaklığı

Teşekkür ederim cevap için peki ne yapmamı önerirsin
  9. S

Kasa sıcaklığı

Selam! malum yaz sıcakları bilgisayarın ısınmasını çok fazla etkiliyor bende kasanın cam kısmını açsam bir sorun oluştururmu diye düşündüm ve sizlere danışdım ediceğiniz yardımlar için teşekkür ederim.
  10. S

xbox game pass de aldığımız dlc ler steame geçermi

ben dead by daylightı xbox da oynuyordum steamde indirime girmiş aldım acaba hesapları birleştirme tarzı bi şey yapabilirmiyim çünkü baya geliştirmiştim hesabı ve dlc de almıştım
  11. S

PC ye google da gezerken de dahil drop giriyor aldığım günden beri böyle işlemcim amd ryzen 5 3600 16gb ram ekran kartım da 1660 ti

yapma be keşke bilseydim almazdım neyse cevabın için teşşekür ederim
  12. S

PC ye google da gezerken de dahil drop giriyor aldığım günden beri böyle işlemcim amd ryzen 5 3600 16gb ram ekran kartım da 1660 ti

aldığım günden beri böyle işlemcim amd ryzen 5 3600 16gb ram ekran kartım da 1660 ti bazen rahatsız edici oluyor tam savaşın ortasındayken giriyor
  13. S

Bilgisayarın açılış hızı yavaşladı

yaptım ve işe yaradı kardeşim eyvallah 1592421096 eskisi gibi 20 saniyelere düştü
  14. S

Bilgisayarın açılış hızı yavaşladı

Deneyeceğim 1592419086 Şu anda evde değilim eve geçiyorum 20dakika sonra yazacağım
Geri