Swarthy0706 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Lenovo loq 15arp9 alınır mı?

[H3 id='LENOVO+LOQ+15ARP9+AI+AMD+Ryzen+5-7235HS+24GB+DDR5+1TB+RTX4050+6GDDR6+15.6+IPS+144Hz+83JC00H5TR']LENOVO LOQ 15ARP9 AI AMD Ryzen 5-7235HS 24GB DDR5 1TB RTX4050 6GDDR6 15.6 IPS 144Hz 83JC00H5TR[/H3] Taksitlr almayı düşünüyorum 35000 bütçe var
  2. S

Aylık taksiti 4bin tl yi geçmeyecek laptop önerisi arıyorum

biraz araştırdım ama arkadaşlarım çoğunda kronik sorun var diyor 4050 li laptoplara baktım lenovo acer gibi markalar var vade farksız taksiti 4000 tl ye kadar çıkabilirim
  3. S

Steamde dolandırıldımmı emin değilim yardım lazım baya

arkadaşlar trade i iptal edip skinlerime geri kavuştum yardımlarınız için teşşekkür ederim biraz inceleme yapmıştım son 2-4 gün içinde ve bu elemanların hemen değil kısa kısa ve 3-4 kişi olduklarını düşünüyorum faceitten yakalayıp oradan eklemiş olan bir elemandan dolayı oldu bunlar ve sonradan...
  4. S

kanka elemana sanki ben değil o bana istek atmış gibi 6 eylül tarihine kadar korumalı nasıl geri alabilirim bunu 1756970390 ben bunu asla onaylamadan oldu bunlar ve arakadaşıma ttığım trade reddedildi gözüküyor
  5. S

2017 den beri steam kullanıyorum ilk defa bir mesaj sekmesini böyle gördüm ve inanamıyorum
  6. S

6 gün önce yayında cs oynarken bir eleman steam valve empeloyee hesabı ile bana mesaj atıp birşeyler yaptı bunları yazacağıma size şöyle https://kick.com/swarthy07/videos/466492dd-c03e-4285-a569-df06504c3c93 1. saat 6. dakikadan sonra her şey başlıyor öncelikle bana trade at dedikten sonra...
  7. S

1-2k arasında iem kulaklık arıyorum

ona baktım ama sense pro daha iyi onu beklerim eğer düzünü alacaksam
  8. S

1-2k arasında iem kulaklık arıyorum

normal telefon kulaklığı kullanıyorum ama cs de üst ve aşşağı algısı çok kötü ve tam mesafeyi algılamıyorum cs için iyi bir kulaklık arıyorum
  9. S

Iem kulaklık önerisi 2K bütçe

cs de bazen telefon kulaklığı kılanıyorum ama yukarı ve aşağıyı ayırt edemiyorm cs rahat bir şekilde ses kasabileceğim bir kulaklık arıyorum
  10. S

4060ti li bilgisayarımı kaça satarım

reis konuyla alakasız yorumlar yapmayalım
  11. S

teşekkür ederim bunu satıp 4070 supere geçmeyi düşünüryorum ama sadece 9 5900x de alıp geçebilirim düşünüyorum ama şuanlık umrum dişi 1737432266 hala kafam karışık ama hiç emin değilim
  12. S

merhabalar 2. el olarak bu özelliklere sahip pc mi kaça satarım şuan değil ama haziran temmuz ağustos arası satmayı planlıyorum yeni sistem dizmek için alalı 6 ay oldu o zamanlar 1 yıllık olacak
  13. S

Çözüldü✓ Bluetooth adaptör lazım öneri lütfen

kanka bazıları 5.0 satıyor satıcıya sorup satın almanı öneririm
  14. S

ASUS ROG FUSİON II uzatma kablosu bulamıyorum

arkadaşlar merhaba aradğımım kablo aux değildir görsel olarak atıyorum asus desteğide arayacağım çok kısa geliyor uzanamıyorum koltukta sola bile gidemiyorum 1-2 metre 2 metre bir şey arıyorum usb-c usb-c ve o uçtakı usb-a şeklinde geldi kalitesiz bir şey istemiyorum bir kaç tane taktım ama sen...
Geri