Merhaba, oyuncu laptopu almak istiyorum. Bana bütçeme göre laptop önerisi istiyorum. Bana önerdiğiniz laptop var mı?
FİLM
hikayeli oyunlar
internette takılma
Oyun
MSI.
ASUS
HP
Lenovo.
4k takılmayacağım 2k monitör kullanıyorum 4070 ti super alacağım iyice araştırcağım ona uyumlu hangi işlemci alınmalı acaba hava soğutma mı sıvı soğutma mı acaba
2k oynacağım 4070 ti super daha mantıklı değil mi acaba soulslike oyunları başlayacağım alınca sistemi
minecraft oynarım skyrim call of duty valorant filan belki league of legends başlarım
4k düşünmüyorum 2k monitörüm var . 4070 ti super soulslike türü oyunlar başlayacağım sizce 4070 ti super alıp ekipman almak istiyorum
aaa tabanlı oyunlar çok az oynuyorum souls like oyunlarına başlayasım var
Ben beklemeyi düşünmüyorum 6000 serisi beklerim 4070 ti super sizce nasıl acaba 16 vram var onda 4080 super var sizce sadece oyun oynayan birisi 4080 super mi almalı 4070 ti super mi geri kalan parçalarda alacağım
Şuanki Bütcem 27934
Merhaba. Ocak PC toplayacağım 4070 Ti Super mi alınmalı. 4080 Super mi alınmalı acaba kafam karışık. Uzun ömürlü için topluyorum PC.
5000serisini almayacağım . 4080 Super alırsam ileriye dönümlük olur? Kardeşim kullanıyor super kart tamam deneyemedim oyunlarda.
2K...
vram olayı nedir ben bunu anlamadım 4070 super nasıl acaba
sadece oynacağım oyunlar
minecraft
gta
souls oyunları
hikayeli oyunlar
kasım promosyon yatacak 30000 tl bana
oynatmıyor bende kendime pc toplamayı düşünüyorum laptop almayı vazgeçtim size oyun için 4070 mi alınmalı 4080 mi acaba
monitörüm var 1 tane ekipman tamamlandı monitör tamamlandı evde eski klavye var sadece mouse yok oda tamam sadece pc toplamam lazım