Driver booster'ı 6-7 yıldır kullanıyorum, önemli bir ayar var onu yaparsanız asla sorun yaşamazsınız. Driver ayarlarında "En Son Driver" yerine "Kararlıklık İlk" seçeneğini işaretle.
Not : Ekran kartı sürücünüzü her zaman resmi sitesinden indirin. (Nvidia Geforce Exp.. kullanıyorsanız...
Önerdiğim ürün : https://www.gelbura.com/id-cooling-frozn-a410-argb-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu-pd-TET85502056545
İnceleme videosu :
Ben bunu satın aldım hatta birazdan mağazadan teslim alacağım (tasarımı ve beyaz seçeneği ikna etti, değerler gerçekten iyi.)
am4 ve am5 uyumlu ben 7500f...
bizde yerli bir markanın motosiklet servisi olarak hizmet veriyoruz, sebep olmaksızın araç kabul etmeme hakkımız var. Otomobil sektörü kadar iyi ve gelişmiş değil motosiklet sektörü ama demek istediğim yasal olarak hakları var. Dilerseniz ford müşteri hizmetleriyle görüşün bu konuda
He birde...
Teşekkür ederim hocam dediklerinizi deneyeceğim. Ayrıca söylediğiniz gibi birebir kasasına kadar aynı sistemle OC yapılan bir içerik bulsanız dahi uymayabiliyor o ayarlar çok ilginç
Almam gereken bi önlem var mıdır hocam bu konuda ? sistemde işlemci soğutucu var kule tipi ama ekran kartı için yapılabilecek bir şey var mıdır ? ve de şart mıdır ?
Bende hem desteğim olsun hem de sistemim olsun düşüncesindeyim hocam öldürmeden almayı düşünüyorum sağolun :)
hocam fiyat olarak görüşücem kendisiyle bende mantıklı bir fiyata ulaşmak istiyorum kullanım süresi oldukça kısa 6 bile yok ikimizin de hakkı korunsun istiyorum biraz da çorbasında...