sweeny isimli üyenin son içerikleri

1. S

❌İndirim Bitti! Sparkle Intel Arc B580 Titan 12gb Gddr6 192bit Ekran Kartı 11.699tl

Dota 2 için alacaktım bu kartı, işlemci 7800x3d düşünüyordum. Dota cok ekran kartı kullanmıyor 2k da max ayarlarda 200+ fps alamaz mıyım acaba. Elimde 9850x3d de var da overkill olur diye 7800x3d ye düşürmeyi planlıyordum. Konudaki tartışma kafamı bayağı karıştırdı.
  2. S

🔥İndirim Yui Hc7000 Portatif Klima 7000 Btu 7899tl 🔥

Almayı düşünen ve kiracı olan arkadaşlar için ufak bir öneri yapayım, eskiden kullanmıştım portatif klima. Kullanacağınız odanın camını çıkarttırıp, aynı ölçülerde yeni cam kestirip cama delik açtırabilirsiniz. İşiniz bitince eski camı takarsınız takıp çıkarması kolay. Camı aralayıp hortumu...
  3. S

Apple Zammı Sonrası Avantajlı Ürünler

1 adet fazladan zamsız fiyattan aldıgım macbook pro m5 var acılmamıs kutuda isteyene aldıgım fiyattan veririm yoksa iade edeceğim
  4. S

🔥İndirim Gıgabyte Mo27q28g Tandem Woled (Mat) 280hz 29959 Tl

Eylül yanlış yazmışım hocam şubat sonrası olacak
  5. S

🔥İndirim Gıgabyte Mo27q28g Tandem Woled (Mat) 280hz 29959 Tl

Asus tarafı tandem oledde eylül sonrası üretimlerinde banding sorununu çözmüş, kumar oynamak yerine xg27aqwmg alıp kutuyu acmadan üzerinden üretim tarihine bakmak daha iyi.
  6. S

❌İndirim Bitti! MASTER POTATO ÇEŞİTLERİ 99TL(60 TL İADE)

Yok hayır, mağazadan alışveriş yapmıştım sanal marketten almadım.
  7. S

❌İndirim Bitti! MASTER POTATO ÇEŞİTLERİ 99TL(60 TL İADE)

Bana 24 saat sonra yatmıştı. 4 tane almıştım üst sınır o kadar diye, fazlasını mı aldınız acaba?
  8. S

Yardım Vatan bilgisayar sıvı soğutmayı iade alıyor mu?

Ürünü kurdum ve teknik olarak bir sorunu yok. Pompa sesi benim için yüksek geldi
  9. S

Yardım Vatan bilgisayar sıvı soğutmayı iade alıyor mu?

Arkadaşlar merhaba, 14 günlük iade süresi henüz dolmayan ryuo iv sıvı soğutmayı iade etmek istiyorum, online mağazadan satın almıştım. Vatan iade konusunda problem çıkarıyor mu yoksa sorunsuz iade gerçekleşir mi? Ürünü sisteme takıp kullandım fakat memnun kalmadım. Ürünün dış kutusu vakumlu...
  10. S

❌İndirim Bitti! ASROCK X870 Pro RS WIFI 10.999 TL SON 1 YILIN EN DÜŞÜK FİYATI

Bu anakartı almayın aldırmayın zor kurtuldum kendisinden rma dan rma ya süründürüyor
  11. S

Yardım Lian-li O11 Vision Compact Kasa için Fan önerisi(11Fan)

Uzun kablolu olan versiyonu da var SLC olan kısa kablolu.
  12. S

Çözüldü✓ Fanlar ve ekranlar için usb header çoklayıcı

Arkadaşlar selam, Hesaba katmadığım bir problem için fikirlerinize ihtiyacım var. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0F3JMPF86/ref=ox_sc_act_title_7?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 Yanlış görmediysem 2 tane usb headerı var anakartın. 1) Sıvı soğutma ekranı 2) 8.8 universal ekran 3) 3 tane lcd...
  13. S

Yardım Amazon mu tebilon mu ?

Hb de 9 taksit daha iyi.
  14. S

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

bu sarı siteye toplu düşen xpg beyaz RPG 16x2 6000mhz 30CL kaçtan satıldı vatanda
  15. S

Yardım Lian-li O11 Vision Compact Kasa için Fan önerisi(11Fan)

Bugün bende vision compact aldım, alta 3 reverse TL, yana 3 reverse LCD, çıkışa da 2 tane düz lcd aldım. Gereksiz yere yine masrafa girdik :ROFLMAO: Ryuo nun fanlarını da push pull yapmayı düşünüyorum. Tek sıkıntı ryuo nun kafası arka pompa geçirme boşluğundan düz geçmiyor sanırım. Umarım...
Geri