Asus tarafı tandem oledde eylül sonrası üretimlerinde banding sorununu çözmüş, kumar oynamak yerine xg27aqwmg alıp kutuyu acmadan üzerinden üretim tarihine bakmak daha iyi.
Arkadaşlar merhaba, 14 günlük iade süresi henüz dolmayan ryuo iv sıvı soğutmayı iade etmek istiyorum, online mağazadan satın almıştım. Vatan iade konusunda problem çıkarıyor mu yoksa sorunsuz iade gerçekleşir mi? Ürünü sisteme takıp kullandım fakat memnun kalmadım.
Ürünün dış kutusu vakumlu...
Arkadaşlar selam,
Hesaba katmadığım bir problem için fikirlerinize ihtiyacım var.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0F3JMPF86/ref=ox_sc_act_title_7?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1
Yanlış görmediysem 2 tane usb headerı var anakartın.
1) Sıvı soğutma ekranı
2) 8.8 universal ekran
3) 3 tane lcd...
Bugün bende vision compact aldım, alta 3 reverse TL, yana 3 reverse LCD, çıkışa da 2 tane düz lcd aldım. Gereksiz yere yine masrafa girdik :ROFLMAO:
Ryuo nun fanlarını da push pull yapmayı düşünüyorum. Tek sıkıntı ryuo nun kafası arka pompa geçirme boşluğundan düz geçmiyor sanırım. Umarım...
Jelatini söktükten sonra fark ettim, şansıma da monitor geldi kutusundan çıkardım vatana stok geldi. İş için kullandığım için 3-4 gün daha monitörsüz kalamayacak durumdayım. Ek olarak iade sürecine girip bir dünya baş ağrısı çekmek istemedim. O yüzden iade etmeyeceğim