sweeny isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yardım Lian-li O11 Vision Compact Kasa için Fan önerisi(11Fan)

Uzun kablolu olan versiyonu da var SLC olan kısa kablolu.
  2. S

Çözüldü✓ Fanlar ve ekranlar için usb header çoklayıcı

Arkadaşlar selam, Hesaba katmadığım bir problem için fikirlerinize ihtiyacım var. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0F3JMPF86/ref=ox_sc_act_title_7?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 Yanlış görmediysem 2 tane usb headerı var anakartın. 1) Sıvı soğutma ekranı 2) 8.8 universal ekran 3) 3 tane lcd...
  3. S

Yardım Amazon mu tebilon mu ?

Hb de 9 taksit daha iyi.
  4. S

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

bu sarı siteye toplu düşen xpg beyaz RPG 16x2 6000mhz 30CL kaçtan satıldı vatanda
  5. S

Yardım Lian-li O11 Vision Compact Kasa için Fan önerisi(11Fan)

Bugün bende vision compact aldım, alta 3 reverse TL, yana 3 reverse LCD, çıkışa da 2 tane düz lcd aldım. Gereksiz yere yine masrafa girdik :ROFLMAO: Ryuo nun fanlarını da push pull yapmayı düşünüyorum. Tek sıkıntı ryuo nun kafası arka pompa geçirme boşluğundan düz geçmiyor sanırım. Umarım...
  6. S

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

beyaz xpg rgb 16x2 rgb 6000/30 alıp satmak isteyen ya da siyah ile takas etmek isteyen varsa özel mesaj atabilir
  7. S

🔥İndirim ASUS ROG 1200W 80+ Platinum - 11.780 TL

Güzel psu p.tesi günü amazondan 14.300 e almıştım, iade yolu gözüktü amazona
  8. S

PG32UCDM3 stoklara girdi fiyatı 79.999 TL.

Jelatini söktükten sonra fark ettim, şansıma da monitor geldi kutusundan çıkardım vatana stok geldi. İş için kullandığım için 3-4 gün daha monitörsüz kalamayacak durumdayım. Ek olarak iade sürecine girip bir dünya baş ağrısı çekmek istemedim. O yüzden iade etmeyeceğim
  9. S

Reziller gerçekten 1.100 dolara satılan monitörü 80k dan listeliyorlar. Bende p.tesi günü xg32ucwmg almıştım bugün geldi, tabi ki gaming.gen.tr den aldığım için b-grade ürün gönderdiler, kasada ufak bir çizik var. İade süresinde olsa da lanet olsun diyip geçtim. Bir daha kesinlikle...
  10. S

Daha önce almıştım aynı modelden sonra sattığıma pişman oldum, pg32ucdm falan da kullandım. Qd oled in çizilme sorunu, her ne kadar azalsa da morluk sorunu, tam glossy kaplama olmadığı için hafif matlık biraz tadını kaçırıyor. Tabi 60 bin olsa yeni ürün diye belki tercih edip deneyimlemek...
  11. S

🔥İndirim Asus ROG ASTRAL BEYAZ 228.900 TL 6-9 TAKSİT HEPSİBURADA SATICILI

Geçen hafta 177 ye 6 taksit amazonda astral btf 5090 satıldı
  12. S

Xg32ucwmg aldım geçtim 6 taksit 55bine, arada 25bin tl kalite farkı oldugunu düşünmüyorum Newegg de fiyatı 1.100 dolara düşmüş bile 1 ay oldu çıkalı. TR fiyatı 60 dan fazla olmamalı...
  13. S

🔥İndirim Asus ROG ASTRAL BEYAZ 228.900 TL 6-9 TAKSİT HEPSİBURADA SATICILI

Gidiş geliş 20k ya tokyo bileti varsa link alabilir miyim bilet bakıyordum da 35-40k civarıydı tek aktarmalılar
  14. S

Monitorun ederi bu diyenler mağazanın çalışanları sanırım. Aynı firma xg32ucwmg yi ilk getirenlerdendi ve 60k dan sattılar ne zaman vatana 50k dan stok girdi fiyatları aşağıya çektiler. Xg32ucwmg ile bu monitör msrp si arasında 300 dolar fark olsa edeceği en fazla 65k Asus bir süredir oled...
  15. S

❌İndirim Bitti! 🔥Ekran Kartı Destek Aparatı Nvidia Baskılı Kuponla 80TL Amazon🔥

80tl pahalı gelebilir size ama adam aslında bedavaya satıyor kendi tarafından. Minimum kargo ücreti 60-70 tl arası 😁
Geri