Ben bir üniversitede ingilizce işletme kazandım ama okulu sevmedim ve başka bir üniversitede başka bir bölüme (Türkçe bir bölüm) geçiş yapmak istiyorum şuan ki üniversiteme hazırlık sınıfında okusam dahi MYP ile yatay geçiş yapabilir miyim yoksa derslerine girmem mi lazım
EA 160k sıralama yaptım İzmir de yaşıyorum ve burada okumak istiyorum EA mezunuyum İşletme iktisat gibi bölümler var yakın çevrem ingilizce oku diyor ama Dokuz Eylül gibi yerlerde sıralamam pek yakın değil ama Türkçe bölümleri tutuyor. Bunları mı tercih edeyim yoksa Celal Bayar , Sakarya Üni...
Sonuçlara baktığım da Kara Harp Okulu sözel tercihim dışında diğer tercihlerim aktif bir tek sözel tercihim pasif başka arkadaşlarıma baktığımda onların sözel tercihleri aktif gözüküyor neden acaba bilgisi olan var mı ?
ben 2024 MSÜ sınavına girdim ve hedefim KHO puan bazında tutuyor ama sıralama (Sözel: 232k EA: 263k) bazı kısımlar subay olamazsın diyor bazıları bir şansın var diyor ama pek anlamadım konu hakkında bilgisi olan varsa yazarsa çok memnun olurum