Swerch isimli üyenin son içerikleri

1. Swerch

Gaming Monitör Önerisi

tesekkurlerr
  2. Swerch

Gaming Monitör Önerisi

aslında 6.5kya monıtor vardı legıon onu 4 k ya alabılıyorum ama oda fazla gelıo bılm ıyorum suan aoc 200 hz konstratı ıyı olanın uzerınde yogunlastım napcam bılmıyorum 1784121991 tesekkurler haklısınız kupon dahıl 5 6 7 cıvarı olsa bırkactane onerı 5 klık 2.5 a faln 6 klık 3.5 vs
  3. Swerch

Gaming Monitör Önerisi

bunlar benım butceyı asıyor ya daha uyguna varmı bıseyler
  4. Swerch

Gaming Monitör Önerisi

soyle trendyolda 3500 tl ındırımım dıger satıcılarda amazon n11 hepsıburadada falan 2500 tl ındırımım var 6000faln 5 k ve 6 k arası faln sen genede 5kda 6 k da ve 7k da onerebılcegın modeller hangısıyse ben aralarında secım yapar alabılırım
  5. Swerch

Gaming Monitör Önerisi

oynuyorum fps oyunlşarı cs valo ağırlıklı hikaye oyunlarıda sıkıldıkça oynuyorum
  6. Swerch

Gaming Monitör Önerisi

Arkadaşlar monitör arıyorum 4070 8845hs var laptopda fps oynuyorum oyun olarak ne almam lazım trendyolda 3500TL indirim amazon n11 ve hepsiburadadan alırsam 2500 tl indirimim var ne almalıyım öneriniz nedir çok kararsızım 180hz ktc var ama hz degeri bana düşük geliyor 240 hz thunderobot ve...
  7. Swerch

Muhabbet Kuşundan Anlayan Var mı Acilll

tesekkurler öldü kuşum dayanamadı
  8. Swerch

Muhabbet Kuşundan Anlayan Var mı Acilll

Kuş kanatlarını açıp yan yatıyor elime aldığımda elimi sıkıyor yardım edebilcek varm? Ayağım sakat oldugu için bir yere götürmüyorum
  9. Swerch

2500tl Civarı Mouse Önerisi

a9 plus 1779901695 bılgım yok
  10. Swerch

ya soyledıgım 2 mouse dısı a9 plus aldım daha uygun ve kafı olarak karar verdim
  11. Swerch

teşekkürler fiyat olarak ust sevıye 1 tane daha ürün onerebılır mısın 2.5k ya kadar bütçem var .
  12. Swerch

bu civarda mouse arıyorum yardımcı olcak var mı sc 800 dareu a950 wing varda hafif geldi baya a9 falanda öneriyorlar sizce hangisini almalıyım.
  13. Swerch

2500 Tl Ye Mouse Önerisi

2500 tl bütçem var mouse öneriniz var mı vxe dragonfly var r1 pro önerdıler burdan sorayım dedım
  14. Swerch

Valorant vp nereden en uygun alabilirim?

eEn uygun valorant points nereden alabilirim yada alırken sitede kullanabilceğim indirim kodu var mı ?
  15. Swerch

2.3 Milyon TL SUV Araba Önerisi

jaecoo kayış gibi araba kullandım ve bindim rahatlık falan genislik vs her şey mükemmel koltukları yatırsan 1+1 ev olacak
Geri