Valla haklısın hazır sistemlere yönelsem mi bilemedim nadiren denk gelenler dışında bu fiyat aralığında 1 parçaya yüklenip diğer parçaları özensiz seçiyorlarmış gibi geliyor
1756384688
14400f nasıl bir işlemci?
Bunu baya araştırdım ama 7700xt konusunda genel görüş oyunlar için daha iyi olduğu yönünde. Sadece gelecekte update için iyi olur deniyor. 5070 i kendi kafamdaki sisteme koysam aşırı pahalı oluyor hazır sistemde almak istesem diğer parçalar içime sinmiyor arkadaşın attığı iyi gibi aslında ama...
Ayrı ayrı alacağım için değişiyor sürekli. Hazır sistemlere girmek istemiyorum çok baktım ama pek tatmin olamadım 1-2 parçaya ağırlık verip gerisini sallıyorlar gibi
Selamlar, toplamak istediğim sisteme işlemci soğutucu arıyorum. Sistemde ya R5 7600x ya da R5 7500f olacak. Webde gezinirken başlıktaki soğutucuyu gördüm ve fiyatına göre değerleri çok iyi gibi göründü bu modeli daha önce kullanan veya bilgisi olan var mı? Sizce almalı mıyım...
Başta ben de onu düşündüm ama daha önce forumda toplamak istediğim sistemi paylaşınca çokca değiştirmem önerilmişti. Temel frekans 4.7 ye 3.7 farkını hissetmez miyim? Ayrıca darboğazda yaşamak istemiyorum